Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nefunkční tlačítko

Iann 09

Recommended Posts

Dneska jsem se setkala se zajímavou věcí (možná to už někdo víte, ale já jsem zůstala koukat s pusou dokořán). U mého PSP 1004 mi přestalo fungovat tlačítko označené X. Tak jsem volala do aut. servisu Sony do Phy 4. Tam jsem popsala závadu a pak jsem nestačila koukat. Takže výměna tlačítka (pokud by byla vůbec provedena) by stála 2 500,-- Kč . A je to z toho důvodu, že PSP posílají do opravy do Francie, která ale v 97% případů zašle výrobek nový. Pokud by oprava byla přece jen provedená, tak prostě ty peníze zaplatit musíte stejně, ale pokud byste dostali nový výrobek, tak byste zaplatili jenom tuhle částku (+poštovné) a měli byste nové PSP s dvouletou zárukou. Ale já s mojí smůlou bych patřila mezi ty zbývající 3%. :blink2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ale já jsem nepsala, že by mi dali stejný typ. Pokud někomu řeknou v opravně, že to nejde opravit, tak by tohle byla cesta, jak přijít k novému PSP za poloviční cenu. Možná, že nám starou vykopávku (r. 2005), ale zatím funguje v pohodě (až na to tlačítko).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu