Iann 09 Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Dneska jsem se setkala se zajímavou věcí (možná to už někdo víte, ale já jsem zůstala koukat s pusou dokořán). U mého PSP 1004 mi přestalo fungovat tlačítko označené X. Tak jsem volala do aut. servisu Sony do Phy 4. Tam jsem popsala závadu a pak jsem nestačila koukat. Takže výměna tlačítka (pokud by byla vůbec provedena) by stála 2 500,-- Kč . A je to z toho důvodu, že PSP posílají do opravy do Francie, která ale v 97% případů zašle výrobek nový. Pokud by oprava byla přece jen provedená, tak prostě ty peníze zaplatit musíte stejně, ale pokud byste dostali nový výrobek, tak byste zaplatili jenom tuhle částku (+poštovné) a měli byste nové PSP s dvouletou zárukou. Ale já s mojí smůlou bych patřila mezi ty zbývající 3%. :blink2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Hele a neni nějaká blbost aby si dostala nový Fatko? Myslim si že by ti dali z5 Go nebo 3000,prodože Fat je už stará vykopávka co už nemá SONY na skladech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iann 09 Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 No ale já jsem nepsala, že by mi dali stejný typ. Pokud někomu řeknou v opravně, že to nejde opravit, tak by tohle byla cesta, jak přijít k novému PSP za poloviční cenu. Možná, že nám starou vykopávku (r. 2005), ale zatím funguje v pohodě (až na to tlačítko). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 no jo ale nový 3000 nebo GO neflashneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 to je fakt,ale snad se podari na tn hen udelat iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Hmmm byl jsem taky tam a rekli mi to samy akorat ze ja mam PSP 2004 flash az nyni po zaruce a chteli za prekrytovani predniho krytu 2700 a rikaly to samy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.