scarecrow Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 takže jestli tomu dobře rozumim já hraju nový hry přez aktivační disk ale na LIVE vůbec nelezu hrozí mi něco udělá mi něco ten novej update nebo ne díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SGCZ Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 myslím že nefunkčnost kinectu mají ošéfovanou novým Dashboardem, dle mého kinect hry budou mít v sobě ochranu jako Fable III, nu což, nový flash je prý už na cestě :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 prostě s novym dash... nefunguje jen fable 3 jeliokož má ochranu všechny ostatní pálky normal jdou... tot vše dost pochybuju že dostanu ban u fabla mi to jen nahodilo že mám špatný disk a nebo XBOX logo tot vše hra se vůbec nespustila.. Bana už jsem měl a za tohle je opravdu nedostávaj jinak ten new dash nic moc.. Mám ho jen na kinect a doufám že to pujde pálit ty hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 pak ta hra od hasbro taky nejde a další taky určitě časem nepůjdou .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdase Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Hm divný že mě Hasbro jde a to mám nejdovější dash . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 myslím na starém dashboardu .... protože ty hry budou vyžadovat nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 A když budu chtít ten nový firmware LT+ (až bude samozřejmě) tak to zase musím zajít za flasherem a nebo to v pohodě udatuji sám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 za flasherem...za dalsi penize ale jestli mas doma na to veci a umis to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 To bude normální update, jestli si to dokážeš udělat sám, musíš vědět ty. Ale už jenom podle té otázky bych řekl, že moc zkušeností mít nebudeš, raději bych obětoval nějaké peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grolldir Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Tak já zůstávám na starým dash dokud to nové hry budou umožňovat Fable zatím update nepotřebovalo tak ho hraju normálně a na kinect si počkám ještě nějakej ten pátek až se zjistí co s novým dashem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 jestli máš samsung mechaniku muzes stahovat fable jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 prostě s novym dash... nefunguje jen fable 3 jeliokož má ochranu všechny ostatní pálky normal jdou... tot vše dost pochybuju že dostanu ban u fabla mi to jen nahodilo že mám špatný disk a nebo XBOX logo tot vše hra se vůbec nespustila.. Bana už jsem měl a za tohle je opravdu nedostávaj jinak ten new dash nic moc.. Mám ho jen na kinect a doufám že to pujde pálit ty hry... prave ze jinak... jak mile mas novy dash a pokus se pustit prave napr. fable 3 tak ti to vyhodi ze mas spatny disk a dash te oznaci protoze pres tebe neprosla kontrola SSv3 a AP 2.5 (ktery kontrolujou az nejnovejsi dashe) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Hmm tak to jsem zvědavej jestly ho dostanu uvidíme... A kde jste zjistily že tohle ten new dash dělá? A hlavně že to umí.. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Zjistili jsme to tak, že už si o tom tady na foru tejden píšem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 To bude normální update, jestli si to dokážeš udělat sám, musíš vědět ty. Ale už jenom podle té otázky bych řekl, že moc zkušeností mít nebudeš, raději bych obětoval nějaké peníze. Něco o tom vím ale jsem jen teoretik. Pokud se bude něco muset rozebrat a připojit ke kompu tak to určitě dělat nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 prave ze jinak... jak mile mas novy dash a pokus se pustit prave napr. fable 3 tak ti to vyhodi ze mas spatny disk a dash te oznaci protoze pres tebe neprosla kontrola SSv3 a AP 2.5 (ktery kontrolujou az nejnovejsi dashe) ale ne u kazde mechaniky :) u samsungu a myslim hitachi to jde ok :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdase Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Víš co znamená myslet ? Hovno vědet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 si děláš srandu ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Vám schválně řeknu jestly dostanu ban nebo ne jsem zvědavej... Myslím že předtím jsem ho dostal po 2 dnech co jsem hrátlů týden před vydáním COD 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 já hrál hodně her před vydáním...dneskaj sem updatnul na nový dash a vše ok stahoval jsem hrál jsem...ale možná to prý je samsung mechanikou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Já jsem na live a aktualizoval jsem si pokud máš řádně zaplacený live tak ti ban nedají to už mám odzkoušené.Akorát pry když je ochrana AP 2,5 kterou vynalezli kvůli kinectu ale není problém si to zjistit jaká ochrana na dané hře je například přes 360waves Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 A fable 3 hraješ ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Ban závisí z poloviny na náhodě já třeba dva roky hraju online hrál jsem i některé hry před vydáním a teď jsem hrál na novém dashi fable respektive jsem chtel ale nesel (takze bych mel dostat ban) ale ban stale nemam coz mi nevadi :) m0406 prosimtě ty odborníku neraď když o tom prd víš wave nemá nic společného z ochranou AP2.5 se nedá zjistit zatím to neví ani c4eva :D '' pokud máš řádně zaplacený live tak ti ban nedají to už mám odzkoušené'' taky dobrý :D to máš jen štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Tak zatím v klidu už je to čtvrtý den a ban někde i když mi s new dash. fable 3 nešel za sebou 3x spustit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grolldir Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Já jsem na live a aktualizoval jsem si pokud máš řádně zaplacený live tak ti ban nedají to už mám odzkoušené.Akorát pry když je ochrana AP 2,5 kterou vynalezli kvůli kinectu ale není problém si to zjistit jaká ochrana na dané hře je například přes 360waves To je blbost že pokud máš zaplacený live tak ban nedostaneš. Já měl live zaplacený kupoval obsah z marketplace a stejně jsem ho dostal když jsem si ho zasloužil. Toto je prostě o náhodě ale jednou to příjde je jen otázka kdy s tím musí každý počítat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.