19george68 Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Ahoj, jsem v tom úplný laik, četl jsem pěknou recenzi na tuto hru a v domění, že jsou ve hře obsaženy cz titulky si jí koupil, nelituji, ale chci se zeptat, jestli se dají tyto české tytulky nějak přidat ke hře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Ne......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fish Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 bohužel ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 19george68 Odesláno Listopad 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 ok díky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
19george68
Ahoj, jsem v tom úplný laik, četl jsem pěknou recenzi na tuto hru a v domění, že jsou ve hře obsaženy cz titulky si jí koupil, nelituji, ale chci se zeptat, jestli se dají tyto české tytulky nějak přidat ke hře?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts