Anonymous_ Odesláno Leden 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 DĂky Anonymous_ fakt povedená práce, jdu hned na to. Snad ten rozdĂl bude znatelnĂ˝ :) v pohode, nz ;) a ten rozdil je sakra znatelnej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
larc!t Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 jojo dobrá práce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
By Dawe Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 Ja pouĹľivam only moje vlastnĂ nic inĂ©ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 to uz sem si udelal tak pred rokem a pul :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 to uz sem si udelal tak pred rokem a pul :D:D Ok? A co noveho? (kdyby jsi to nepochopil -> proc to sem pises :D chapu ze pro tebe to nic noveho neni, ale jak vidis, tak to dost lidem pomohlo..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skelkrow Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 good valĂto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Tak jelikoz se me posrali sluchatka co sem dostal k mp3 prehravaci, rozhodl sem se ze to taky zkusim. Ted sem si s tim chvilku hral a jo paradni. Skvelej navod, Mimochodem, delal sem to klestema a bez problemu. Akorat mame pajku velkou jak krava takze to byla drbacka jak svina :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twixix Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 hodte sem obrazky lebo nejdu lebo neviem kde to mam napajkovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WarCharlie Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 hehe... dobrej návod. Tak jsem sluchátka taky upravoval ale našel jsem to na jinĂ˝m serveru. KaĹľdopádnÄ› se mi ty sluchátka po ÄŤase posrali tak sem ty starĂ© repráky urval a dal tam repráčky z jakĂ˝chsi philipsĹŻ s mega bassama kterĂ˝ mi vĹŻebc nedrĹľely v ušĂch a momentálnÄ› z toho mám upe luxusnĂ poslech :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nwanko Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 platĂ tenhle návod i na sluchátka, kterĂ˝ jsem našel v Accessory packu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.