Mpik Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 chci se zeptat jestly někdo máte na xboxu intercooler,a jestly to opravdu řeší problém s přehříváním konzole?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 Nemam xbox ale pokud nemas zaruku urcite se hodi (dost lidi ma problemy s pripecenim soucastek) ano pokud mate x box (navic treba bez zaruky) velice doporucuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RedsnakeCZ Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 co jsem slyšel, tak to nic neřeší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Olaf Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 co jsem slyšel, tak to nic neřeší JJ, souhlas, četl jsem už celkem dostkrát, že je to k ničemu a nic to neřeší. Naopak to prý může zvýšit riziko přehřátí ve chvílí, kdy se do toho intercooleru dostane nějaká nečistota. Plus to přehřívání a s tím spojené problémy, konstrukční vada, se tímhle chladičem dvakrát neřeší... Ale osobní zkušenost s tím nemám, tak nemůžu soudit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 no taky sem viděl případy že se kvuli tomu intercooleru něco spálilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dragonetti Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 Hele lidi, nesetkal se nekdo nahodou s nejakou rozdvojkou na napajeni mechaniku u Xboxe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mpik
chci se zeptat jestly někdo máte na xboxu intercooler,a jestly to opravdu řeší problém s přehříváním konzole??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts