Mpik Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2007 chci se zeptat jestly někdo máte na xboxu intercooler,a jestly to opravdu řeší problém s přehříváním konzole??
0 Ski Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2007 Nemam xbox ale pokud nemas zaruku urcite se hodi (dost lidi ma problemy s pripecenim soucastek) ano pokud mate x box (navic treba bez zaruky) velice doporucuji!
0 RedsnakeCZ Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Odesláno Září 18, 2007 co jsem slyšel, tak to nic neřeší
0 Olaf Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Odesláno Září 18, 2007 co jsem slyšel, tak to nic neřeší JJ, souhlas, četl jsem už celkem dostkrát, že je to k ničemu a nic to neřeší. Naopak to prý může zvýšit riziko přehřátí ve chvílí, kdy se do toho intercooleru dostane nějaká nečistota. Plus to přehřívání a s tím spojené problémy, konstrukční vada, se tímhle chladičem dvakrát neřeší... Ale osobní zkušenost s tím nemám, tak nemůžu soudit...
0 LukDM Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Odesláno Září 18, 2007 no taky sem viděl případy že se kvuli tomu intercooleru něco spálilo
0 dragonetti Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2007 Hele lidi, nesetkal se nekdo nahodou s nejakou rozdvojkou na napajeni mechaniku u Xboxe?
Otázka
Mpik
chci se zeptat jestly někdo máte na xboxu intercooler,a jestly to opravdu řeší problém s přehříváním konzole??
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts