zuzkys Odesláno Srpen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 hmmja mam nastaveeny Kernel na 1.50 v recovery a PSPTube v GAME352 .... mas? Mám přesně tak a nejede to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 tak jsem to zkoušel a když dám vyhledat nějaké video tak to vždycky napíše "No video" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smrtonos Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 Me to najede do volby site a pak to spadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kohout Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 Kdyz se pripojuju tak to tam udela ty tecky a napise to failed a spadne to nvite cim to je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leeris Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 Co robit ked mi pise no network setting. U have 2 set it??? diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 mas nastavene sietove nastavenia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leeris Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 akoze ci mam nastavene niekoho v network settings, ked chcem ist na net cez wifi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 ano...................................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leeris Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 ano samozrejme. nevies potom v com to moze byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 neviem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 ja bych taky potreboval pomoct... Me se to normalne pripoji a kdyz to nabiha tak je nahore napsano no video nic s tim nejde delat a psp se samo po chvili vypne :'( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leeris Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 uz mi to aj nabehne, vyberem si network, cakam a vyhodi ma to von. CO s tym? Fakt diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hat323 Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 zkousel sem to nekolikrat a ubec to nejde!!!§ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T0d Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 mě to hodí chybu:Loading config file...done, initializing network.... failed, error code: 8002013A, přitom net mi fachá, nevíte čim to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2Kmaster Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 ....divný...když vyberu připojení...tak se to připojuje a pak mi to napíše failed....přitom mi net normálně de.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 jestli pri vybirani site se vam to vypne musite zmacknou O misto X (diky exist:D) ale stejne mi to vzdycky zamrzne kdyz to spustim tak vyberu sit najede to a sek a je to seknute...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@rk3lf Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 ja mam taky stejnej problem s tim network...failed..no nic seru na to xD EDIT: Tak už mi to jede měl jsem to ve složce game150 :D tak sem to prehodil na game340 (mam fw 3.40) a už to jede :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 CAu, kde sezenu to dev_id? Mam 3.71M33 a ani jedno z tech dvou mi nejde. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 mohl by mi někdo poslat už upravený psptube.cfg který 100% funguje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 CAu, kde sezenu to dev_id? Mam 3.71M33 a ani jedno z tech dvou mi nejde. Dik Tady o tom neco mas --> http://www.youtube.com/dev_api_ref?m=youtube.videos.list_featured a pozadat si o nej muzes zde --> http://www.youtube.com/my_profile_dev .. mozna by bylo dobre to dat do prvniho postu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 mohl by mi někdo poslat už upravený psptube.cfg který 100% funguje ? Ok:) Pošly na tomntomn@seznam.cz 2anonymous: Jasný ale mam tam něco o vyplňování údajů o své stránce, ale nechápu co to má společného s tím programem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 ^^ ne ja jsem to myslel jako jestli to někdo pošle mě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondron Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 Cau, mam s tim problemek,najede mi normalne cerna obrazovka,ja vyberu sit.. ono se to connectuje a pak to napise Cant resolve host youtube.com pritom to v networku nastavene mam.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 Cau,mam s tim problemek,najede mi normalne cerna obrazovka,ja vyberu sit.. ono se to connectuje a pak to napise Cant resolve host youtube.com pritom to v networku nastavene mam.dik proste nemuze zjistit IP server youtube.com chyba bude u tebe, nejaka chyba s DNS.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 nějak nevim jak na to.... dam to do Game352 a ani se to tam nezobrazi.... a nevim jak to presne nastavit ten soubor.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.