FeeL Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 me teda nejde zadny video . Porad to google video a kdyz mackam silene kolecko tak taky nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRa Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 me teda nejde zadny video . Porad to google video a kdyz mackam silene kolecko tak taky nic :D taky mi to driv neslo, ale je nova verze - > http://dl.qj.net/Media-Apps/pg/12/fid/15452/catid/140 a vsechno v pohode :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_§_P_!_R_E Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 pls ty slozky se cisluji podle fw.? takze kdyz mam cf 3.90 m33 tak to mam dat do slozky GAME390??? diky:psp::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
willy Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 zuzkys: ako sa ti to podarilo rozbehat? mam tiez ten problem, nesedi mi tam ani jeden dev id, napise sa mi failed, error code... a vypne sa dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 mám taky prblém všechno sem udělal nakopíroval do GAME150 protože se mi to v GAME352 nezobrazí tak v PSP se mi to objeví spustím vyberu si síť a potom se připojuju a když se připojím naběhne šedivá obrazovka a nahoře je napsáno No Video a PSP se sekne a potom se hned vypne nwm co stím prosím poraďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saamot Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jestli vám funguje v PSPTube listování mezi nalezenými videi, když chci skočit na třetí desítku tak se mi ten program sekne, dělá to hlavně když hledám na youtube...nemáte někdo řešení, nebo vám to funguje? Díky za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 mám taky prblém všechno sem udělal nakopíroval do GAME150 protože se mi to v GAME352 nezobrazí tak v PSP se mi to objeví spustím vyberu si síť a potom se připojuju a když se připojím naběhne šedivá obrazovka a nahoře je napsáno No Video a PSP se sekne a potom se hned vypne nwm co stím prosím poraďte Když máš fw 3.90 tak adresář GAME352 nepoužívej, ten fungoval jen na fw 3.52. Nahrej to do adresáře GAME a mělo by to jít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartanCJ Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 hmm tak vše spustím vyberu připjení... vyberu video a ono nic... Bliká tak ikonka u Wify, přestane a video nejede, zkusim jiné a to samé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartanCJ Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 tak mi de všechno kromě YouTube a to je největší... co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 zajimave ale to asi funguje jen na psp cfw?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 tady mate verzi pro CFW 3.71M33 http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/files/PSPTube20080301.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chytil123 Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 Caute,mam PSPTube for 3.71 M33-3, Zapnu to a vsechno vypada ok. Napr. ten prohlizec Dailymotion jede uplne v pohode,ale jak zapnu youtube tak to najde vsechny videa stejne jak na PC ale zadny se nechce zacit nacitat... Nevite cim to je ? ( vsechny ostatni prohlizece v PSPTube(Dailymotion,FNN News,AmebaVision) ale YouTube proste nejde... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chytil123 Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 Pomozte mi ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dumbass Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 jestli vam to pise ze se nemuzete pripojit na sit (tusim ze to tu nekdo psal) takl jste ID nedali mezi ty zavorky ale za ne...udelal jsem stejnou chybu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeToX Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 No je to zvlastni ale program PSPTube ktery ma jiz v nazvu tak nejak to Youtube neumi bohuzel prehravat videa z Youtube (coz se dost hodi). Ale myslim ze je to tim ze Youtube casto meni ten svuj format nebo co. Nevim presne jak to tam je, musel bych se podivat vic. Ale je to skoda protoze treba videa z Dailymotion nebo GVidea jedou skvele :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 No je to zvlastni ale program PSPTube ktery ma jiz v nazvu tak nejak to Youtube neumi bohuzel prehravat videa z Youtube (coz se dost hodi). Ale myslim ze je to tim ze Youtube casto meni ten svuj format nebo co. Nevim presne jak to tam je, musel bych se podivat vic. Ale je to skoda protoze treba videa z Dailymotion nebo GVidea jedou skvele :) nefim jak vy ale me to jde skvele, ale az an to ze se mi to pri najetei na 3 stranku tech videi sekne cele ale jinak super HB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThunderQX Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 to co je u vsech aplikaci mi to pise game could not open enbo neco takoveho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 to co je u vsech aplikaci mi to pise game could not open enbo neco takoveho heh a mas flashnute PSP? mas CFW nebo orig. FW? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 No, je to hodně zajímavý. Spustim connectnu a černá obrazovka. Tk selectem najedu třeba na youtube, zmáčku kolečko nechám vyhledat něco... a úplný h***o :D Furt černo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dumbass Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 plz reknete mi jak zjistim yuotube ID...me to nejak z tech odkazu co jste sem posilali nejde (nebo spis neim jak) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 PSPtube od Arnookieho už to nepotřebuje. Jinak zjistit si developer ID můžeš sám, stačí když se na youtube zaregistruješ a vyplníš tam nějaký kydy, ono ti to ID pak vyleze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dumbass Odesláno Červen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 jo jasne ze vyleze ale ja nevim kde a ani jaky udaje mam vyplnit...plz nejakej podrobnejsi navod :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyc Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 hele je i nějakej program kterej dam do psp z youtube stáhnu video dam do psp a vtom programu ho pustim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirát Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 jak otevřu soubor psptube.cfg ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123-johny-123 Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 hle prosim kde je slozka GAME352 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.