Kapky Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 Zdravím:) měl bych na Vás takovou zvláštní prosbu..:) potřeboval bych doporučit nějakou hru, která by mě opravdu bavila - těžkej úkol:cheesygrin: Předem bych vyloučil jakoukoliv hru, kde se musí mířit - fps na konzoli, díky zmiňovanému míření, bohužel nejsou moje krevní skupina..:( jinak hraju cokoliv - především sporty, závody atd...potřeboval bych zkrátka nějakou hru, kde, když už se bojuje, tk jen na blízko - třeba Assasins Creed 1,2 byly perfektní, tk něco na ten způsob..:)) mockrát díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiroNall Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 Předobjednej si AC Brotherhood :D Já už čekám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Tak podle mého skromného názoru by to byli tyto hry : Gears Of War 1,2 Castlevania: Lord Of Shadow Fable II Mafia II závodní moc nehraju jen Dirt 2 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapky Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 To MiroNall: heh, Brotherhood se mi dostal do hledáčku jako první...:-D To Susperian: Gears of War 2 mám teď rozehranou a i když je to střílejda, tk se mi zatím docela i daří - masakr hra..:) Fable II mě bohužel minula, ale teď jsem dohrál Fable III, tk nevím, jestli to má smysl se vracet ke dvojce, co myslíš? Co je lepší? Jinak, na ty Dirty a Castlevanii určitě mrknu..:P A Mafie, tam čekám na prosinec, kdy má vyjít jak Mafie II tak k ní i DLC v jednom..:) káždopádně moc děkuju za názor:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 neber to ve zlém ale je tu tak 5 topiců o tomto tématu stačí hledat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Určitě si Fable II zahrej a má cenu se k tomu vracet, protože když jsi dohrál 3 tak víš, že ve dvojce budeš hrát za otce hlavního hrdiny ze 3, ale jinak tam není návaznost takže v poho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSkunk Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Halo Wars , Fifa ,NHL super je i každej díl Halo, Forza, Alan Wake , CoD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.