Kapky Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2010 Zdravím:) měl bych na Vás takovou zvláštní prosbu..:) potřeboval bych doporučit nějakou hru, která by mě opravdu bavila - těžkej úkol:cheesygrin: Předem bych vyloučil jakoukoliv hru, kde se musí mířit - fps na konzoli, díky zmiňovanému míření, bohužel nejsou moje krevní skupina..:( jinak hraju cokoliv - především sporty, závody atd...potřeboval bych zkrátka nějakou hru, kde, když už se bojuje, tk jen na blízko - třeba Assasins Creed 1,2 byly perfektní, tk něco na ten způsob..:)) mockrát díky Citovat
MiroNall Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2010 Předobjednej si AC Brotherhood :D Já už čekám :) Citovat
Susperian Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2010 Tak podle mého skromného názoru by to byli tyto hry : Gears Of War 1,2 Castlevania: Lord Of Shadow Fable II Mafia II závodní moc nehraju jen Dirt 2 :-) Citovat
Kapky Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2010 To MiroNall: heh, Brotherhood se mi dostal do hledáčku jako první...:-D To Susperian: Gears of War 2 mám teď rozehranou a i když je to střílejda, tk se mi zatím docela i daří - masakr hra..:) Fable II mě bohužel minula, ale teď jsem dohrál Fable III, tk nevím, jestli to má smysl se vracet ke dvojce, co myslíš? Co je lepší? Jinak, na ty Dirty a Castlevanii určitě mrknu..:P A Mafie, tam čekám na prosinec, kdy má vyjít jak Mafie II tak k ní i DLC v jednom..:) káždopádně moc děkuju za názor:) Citovat
jakubgaluszka Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2010 neber to ve zlém ale je tu tak 5 topiců o tomto tématu stačí hledat... Citovat
Susperian Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2010 Určitě si Fable II zahrej a má cenu se k tomu vracet, protože když jsi dohrál 3 tak víš, že ve dvojce budeš hrát za otce hlavního hrdiny ze 3, ale jinak tam není návaznost takže v poho... Citovat
TheSkunk Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2010 Halo Wars , Fifa ,NHL super je i každej díl Halo, Forza, Alan Wake , CoD Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.