pigi96 Odesláno Září 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2012 No to ne, ale zdá se mi, že u babky ve vesnici na vyšších questech je Tigrex. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mijo1468624365 Odesláno Září 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2012 Questy u babky jsou fajn, akorat tam mam mensi zasek u prechodovyho questu ze 4* na 5*, kde mam zabit Jinogua a on me sesmahne jednim utokem, kdy me da do stunu a pak si me rozcupuje :) a to jsem si kvuli nemu udelal i Barroth armor, ktery mel nejvic rezistu proti blesku a vylepsil, ale ani to mi zatim nepomohlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Září 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2012 Udělej si na Jinougu nějakou ICE zbraň. ;) Není zas tak těžká jak se zdá. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mijo1468624365 Odesláno Září 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2012 Mam asi tohle http://www.mhf3.com/page/Long+Sword a je to v železných katanach a jmenuje se to Frozen Blade "Icicle" akorat ve hre to je Petal Frost Razor, ale to bude asi rozdilnym prekladem (ta predchozi katana byla Frozen Blade, coz odpovida). Ta ledova je, nalozim mu, ze kulha, ale pak dostane asi enrage nebo co to ma a to se pak neda :) Musim jeste hodne trenovat ;) Jo a co ten Throwing Knife, nevis prosim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Září 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2012 Hele jakmile se začne nabíjet, tak je dobrý ji přímo do obličeje hodit flash a ona přestane. ;) Popřípadě když bude kulhat tak dát Pitfall trap a chytit ji. Throwing knife... Na poison a ostatní se musíš trefit všema 5 a ona se poisne nebo uspí. Trochu to pomůže, ale nemyslím si, že je to něco extra. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mijo1468624365 Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 Diky za typ, ty flashe pomohly strasne moc a uz je dole :) Sice zadny rekordni cas, ale aspon ze tak :) Navic jsem prisel az ted na to, ze ty questy v halle, co zadava ta kocka u vchodu do lazni jsou docela hodne dulezity :D ten Throwing knife bych prave potreboval a nevim, kde ho mam vzit. Visej mi na tom asi 4 recepty, ktere kvuli tomu neumim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 Co si tak matně pamatuju tak na to potřebuješ alchemyst skill nebo jak to bylo. Pak by ti měli jít i vyrobit. Ale throwing knife jako takovej nevyrobíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mijo1468624365 Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 To mi nerikej, ze tahle super hra hraje i na profese :D Jeste bych se rad zeptal na kocky, mam 2, ktery pouzivam na boj a jde mi o jejich skilly. Obe jsem naucil Mud/Snow recovery, coz chapu a vim. Ale jde mi o Mega health flure, coz je to, ze zatroubi na roh a doplni mi to docela dost zivotu. A ted ty otazky: 1.pokud to doplneni zivota umeji obe kocky, budou troubit nejak rozdlne a nebo to bude jako by to umela jen jedna 2.jedna z kocek umi i tu slabsi verzi, tzn. jen Healt flure, bude troubit 2x? Jednou slabsi leceni a jednou silnejsi leceni? 3.jedna z kocek umi Demon flure, na zvyseni poweru, ale ma to stejnou ikonku jako Power seed, takze kdyz mam na sobe buff od kocky nema cenu jist seminko nebo se to scita? :) jinak diky za trpelivost s odpovidanim na moje otazky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 To mi nerikej, ze tahle super hra hraje i na profese :DJeste bych se rad zeptal na kocky, mam 2, ktery pouzivam na boj a jde mi o jejich skilly. Obe jsem naucil Mud/Snow recovery, coz chapu a vim. Ale jde mi o Mega health flure, coz je to, ze zatroubi na roh a doplni mi to docela dost zivotu. A ted ty otazky: 1.pokud to doplneni zivota umeji obe kocky, budou troubit nejak rozdlne a nebo to bude jako by to umela jen jedna 2.jedna z kocek umi i tu slabsi verzi, tzn. jen Healt flure, bude troubit 2x? Jednou slabsi leceni a jednou silnejsi leceni? 3.jedna z kocek umi Demon flure, na zvyseni poweru, ale ma to stejnou ikonku jako Power seed, takze kdyz mam na sobe buff od kocky nema cenu jist seminko nebo se to scita? :) jinak diky za trpelivost s odpovidanim na moje otazky :) Není to na profese nevím jak tady, ale v MHFU to bylo jako dekorace. ;) Nezkoušel jsem já mám kočky jednu na heal a past a druhou na buffy. Co jsem si všiml tak každej se ti přičítá. tj. Když si dáš semínko nebo potion a pak ti to dá kočka tak máš obě a když ti to přidá i někdo s Hunting hornem tak ti to taky přidá. A když si to dáš s flute, tak se mi zdá, že to taky jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 chlapci porad neni eng release? :frown: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mijo1468624365 Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 je jen castecnej eng a ten staci ;) Jinak jeden rychlej dotaz po ranu. Kolik je normal Q, co dava babca ve vesnici? 6* a pak tam zustane viset urgent na mecouna, co se lovi z lodi nebo se mi pak otevrou dalsi normal Q, az zase pohnu trosku s HR questama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 Ten je poslední, ale opravdovej "urgent" se ti otevře až potom. Furt ho ještě nemám hotovej... Je to Deviljho, a potom Tigrex a Narga je to v aréně a Nargu a Tigrexe máš spolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mijo1468624365 Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 potom, co jsem si stahnul eventove questy pres downloader a kouknul jsem se na ty bosse tam musi byt vsechno jak prochazka rajskou zahradou :D mno mam ted chvilku casu, tak sem prihodim jeste par dotazu :) jak mam lovit ryby na farme? myslim to s tema kockama, nejak jsem vubec nepochopil princip a jeste se mi to ani jednou nepovedlo dalsi, kdyz v laznich v halle vypiju ten kocici elixir, aby mely nejaky bonus, tak obcas se stane, ze se tam objevi nejaka pacicka, to je ze procly vsechny skilly z te flasky? a posledni dotazek, od jakeho HRka jsou hight HR? Dekuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 Rybaření: Musím smíchat různý směsi věcí menší rybky, larvy, bugy atd... Pacička: Netuším. HR: Od HR 4 zdá se mi, že se ti i poprvé změní barva jména. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom.kojot Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 hele lidi poradili byste mi kde muzu koupit mh portable 3rd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 eBay nebo nějaký japonský obchod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Květen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2014 Tak sem se po straaaaasne douhy dobe dostal ke stazeni MHF3 s tim eng patchem a teda prelozeny me prijde uplny minimum veci takze zpatky ke 2ce protoze jak to tak vypada tak uz ofiko eng verze na PSP nevyjde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Květen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2014 Ono je víc verzí s tím eng. patchem. Zkoušels poslední - v5.0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Květen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2014 (upraveno) covece nvm kterou sem zkousel sahl sem to z torrentu a sekl sem se uz pri vytvareni postavy kdy mi to nabidlo 3 moznosti a vsecko ofc v japonstine. Kdybych neznal aspon zaklady z predchoziho dilu tak neudelam ani tutorial kdy musis donest Raw Meat :/ edit: ale pokud se ti chce posli me do PM odkaz na sosnuti a treba tomu dam jeste jednu sanci ;) edit2: tak sem sehnal verzi V5,0 a je toho prelozeno o dost vic ale treba trening porad neni coz je skoda.Nastesti zaklady celkem znam tak se to da v poho zvladnout Upraveno Květen 21, 2014 uživatelem Jim Beam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.