Rickini Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Potreboval bych prosim radu, jsem novy Uzivatel XBOXU a mam ted aktivovany ten jejich mesicni Gold ucet zdarma, ale koupil jsem si k tomu i POINTS a kdyz vlozim kod jak v xboxu nebo na strankach tak me to pise ze mam spatny kod. Kde delam chybu ? MS POINTS jsem si v tydnu koupil v ALZA.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Musíš to zadat do kolonky add points a ne do redem code myslim...Najdeš to v nastavení accountu(účtu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rickini Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 I to jsem zkousel, ale furt me vyskakuje "Please enter a valid code." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Jakej máš účet? US/UK? A jaký pointy s koupil? Pro US nebo pro UK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rickini Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 To prave nevim jak mam Zjisti, protoze jsem to koupil v ALZE 4200 points a na obalu ani na karticce neni napsany pro jaky region to je. A ucet kdyz jsem vytvarel tak uz nevim presne , ale myslim ze UK jsem tam daval. Da se to prinejhorsim nejak zjistit jaky Region jsem dal vybral v tom uctu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Alza prodává UK pointy, a jakej máš účet pude nějak zjistit ale nevim jak, teď se mi to nechce hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Skus si nastavit v nastaveni region jako Anglie a pak skus zadat points:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.