Rickini Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2010 Potreboval bych prosim radu, jsem novy Uzivatel XBOXU a mam ted aktivovany ten jejich mesicni Gold ucet zdarma, ale koupil jsem si k tomu i POINTS a kdyz vlozim kod jak v xboxu nebo na strankach tak me to pise ze mam spatny kod. Kde delam chybu ? MS POINTS jsem si v tydnu koupil v ALZA.cz Citovat
karlospajdos1 Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2010 Musíš to zadat do kolonky add points a ne do redem code myslim...Najdeš to v nastavení accountu(účtu) Citovat
Rickini Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2010 I to jsem zkousel, ale furt me vyskakuje "Please enter a valid code." Citovat
Freeze Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2010 Jakej máš účet? US/UK? A jaký pointy s koupil? Pro US nebo pro UK? Citovat
Rickini Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2010 To prave nevim jak mam Zjisti, protoze jsem to koupil v ALZE 4200 points a na obalu ani na karticce neni napsany pro jaky region to je. A ucet kdyz jsem vytvarel tak uz nevim presne , ale myslim ze UK jsem tam daval. Da se to prinejhorsim nejak zjistit jaky Region jsem dal vybral v tom uctu ? Citovat
Freeze Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2010 Alza prodává UK pointy, a jakej máš účet pude nějak zjistit ale nevim jak, teď se mi to nechce hledat. Citovat
Hool23 Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2010 Skus si nastavit v nastaveni region jako Anglie a pak skus zadat points:) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.