tekken90 Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 PSX Store – Custom PSN Store – Beta Version DemonHades and his team have created a custom PSN store, it is only in beta stages at the moment, only has retail demos, doesn’t have homebrew, here is a translation of what DemonHades says via his blog: As you know long ago our community was proposed in the Open PStore, a project which I unlink seeing the little / no care of their visual system, that is why we see this new project, I felt comfortable visual menu and care of every detail. The organization is a remarkable point, the refresh rate and speed of access of content make this new system quick and easy way to have the latest without having to upgrade to 3.50. We also have to say for the moment only has demos of retail games, not homebrew, so it is still that … a copy of Sony’s PSN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 ted stahuju demo dead space tak uvidíme jestli to půjde jinak je to parádní nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Jo funguje to už jsem tam pár věcí stáhl a vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 mohl by mi někdo říct vo co přesně se jedná ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 mohl by mi někdo říct vo co přesně se jedná ? "so it is still that … a copy of Sony’s PSN" ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Trošku to nechapu. Jak se dostanu na tyto stranky?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Do prohlížeče zadáš adresu http://www.psxstore.com/ Stáhneš Demo hru a nainstaluješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Děkuji :D Zkusím to :D Všude shaním demo Skate.... Nevíte jak se k němu dostat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Počkat. Ty dema mi nepujdou že??? Když nemam JB??? :( :( :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 witaHavr: No tak to je asi samozřejmostí! Nevidim důvod, proč by si nestahoval přímo z PSN store, když nemáš JB! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Jelikož si chci stahnout dama ktere na PSstore už nejsou... Jako Ea Skate 2/3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joseef Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 ja mám zase problém , že když tam dám download u dema tak mi to napíše "Connect storage media at the save destination" a nechce se to uložit do PS3 :( nevíte někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 .... Stáhni to přes PC a máš to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Nejlepsi vec od dob JB skoro plnohodnotne stahovani.Jen doufam,ze to Sony nezakaze !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joseef Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 ok tak se ještě zeptám jak to mám hodit do složek aby to PS3 poznala ? děkuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ceky Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 hale a kdyz to stahnu z pc a nemam jb tak by to mohlo jit ne?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Ne, jelikož to nebudeš mít jak "nainstalovat"! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BuLLDoGG94 Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 nevíte, čím může být, že mi to při instalaci každého dema píše: An error occurred during the install operation. (80029567) :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.