KOSScz Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 13, 2010 notak gran turismo pro natšence závodních her ne? alespon.-.. Citovat
NewX4 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 13, 2010 KOSScz napsal: Čau když tak přidej do seznamu hraných her Gran turismo, GTA LCS, a F1 Grand Prix *facepalm* .... 2> DyTik.... domlouval sem se s kamosema ... ti by jeli take ... tak cca 6 lidi + .... takze jestli to bude na 100% tak mi prosimte napis na mobil .... cislo ti hned poslu SZ .. dik Citovat
DyTik Odesláno Listopad 14, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 14, 2010 prosím o napsaní kdo tedy půjde ,vaše nicky ,jméno příjmení ! Chci sepsat seznam a mít v tom pořádek díky :) +Pokud budete chtít provést servis - tuning PSP ,nebo si zakoupit příslušenství prosím o přípsaní ! pokud se rozmyslíte až namístě neni problém ;) Citovat
deiotaros Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 14, 2010 Že bych se přišel veřejně ztrapnit? Zní to dobře.. a nejlépe se hraje u pivka. Bude tam možnost u hraní popíjet? Citovat
FxR Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 14, 2010 prej ne(rozmlátili bysme příslušenstvý :)),ale na oběd se pujde do hospody :D Citovat
genius1994 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 14, 2010 lol. z jednoho piva nikomu nic není. max mu tahne z držky xD max kdyby tam bylo nějake děcko. a nějaka hranice tam není?? ad vím :D:D Citovat
Orsor1468625451 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 14, 2010 aď :D kamo dobra čeština ;) Citovat
Orsor1468625451 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 14, 2010 jinak hranice by me taky zajimala ohledne alkoholu Citovat
genius1994 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 14, 2010 :D tjn. tak lahváč 12cku bych si vzal sebou :D Citovat
Orsor1468625451 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 14, 2010 no ja nevim jestli je dobry napad zvrhnout (to je jen priklad) PSP sraz bez vekovych hranic v nejakou chlastačku ja bych to bral spise bez alkoholu po pripade alkohol mimo sraz ;) ale to uz je na poradateli Citovat
DyTik Odesláno Listopad 15, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2010 Alkohol 18+ ,mimo prostory. PSP sraz - turnaje nejsou od toho ,aby se chlastalo to si běž o víkednu - v pátek s kámošema. PSP sraz je o paření,paření,a paření ;) Citovat
Orsor1468625451 Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2010 DyTik napsal: Alkohol 18+ ,mimo prostory.PSP sraz - turnaje nejsou od toho ,aby se chlastalo to si běž o víkednu - v pátek s kámošema. PSP sraz je o paření,paření,a paření ;) presne tak sem to myslel Citovat
Dyakon Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2010 škoda, plánované hry mě netankujou, čili pro mě jasnej provar v jakémkoli klání, to bych si tam hrál to svoje a to můžu i doma, na druhou stranu chápu, že to je sraz pspéčkařů a ne sraz fanoušků japonského anime, takže tam nebude asi turnaj v NUNH3 (naruto), doufal jsem v paření Monster Hunter Freedom Unite, o tom taky nikdo nemluvil, tak nevim, asi bych si tam v koutku hrál to svoje nebo nevím =D Citovat
DyTik Odesláno Listopad 18, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 18, 2010 Dyakon napsal: škoda, plánované hry mě netankujou, čili pro mě jasnej provar v jakémkoli klání, to bych si tam hrál to svoje a to můžu i doma, na druhou stranu chápu, že to je sraz pspéčkařů a ne sraz fanoušků japonského anime, takže tam nebude asi turnaj v NUNH3 (naruto), doufal jsem v paření Monster Hunter Freedom Unite, o tom taky nikdo nemluvil, tak nevim, asi bych si tam v koutku hrál to svoje nebo nevím =D Můžem pařit cokoliv ,že to je fuk ...,ale nikdo nemá zájem a nic nenavrhuje ... Citovat
jjunior Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 18, 2010 skoda ze to je v Brne az :X do Praglu bych asi jel ale Brno uz je daleko sry :( Citovat
DyTik Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2010 jjunior napsal: skoda ze to je v Brne az :X do Praglu bych asi jel ale Brno uz je daleko sry :( Sorry mně tohle ,ale vůbec nezajíma ,nediv se když dostaneš body :) Jinak potřebuju nutně vědět kolik lidí příde ! At vím jaký mám nakoupit ceny - jak to bude s pronájmem a celkově! Citovat
headhot Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2010 Klidne dorazim, kdyz uz nejaky ten patek ziju v Brne a zaparim tekken 6 a vlastne cokoliv, staci vedet jen co a nahraju si to na kartu Citovat
p-l-a-y-e-r Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2010 kdyby byl někdo schopný tohle z organizovat i v Praze byl bych vděčný Citovat
kabac Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2010 čau ahaoj????!!!!!!..... Citovat
headhot Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2010 p-l-a-y-e-r napsal: kdyby byl někdo schopný tohle z organizovat i v Praze byl bych vděčný bohuzel v praze jsou organizacni jelita:) a kdyz uz se neco zorganizuje, diky najmu je to vzdy prodelek. Vim o cem mluvim uz 6 let organizuju podobne akce v bojovych hrach jako je Tekken,Street Fighter,Soul Calibur,Virtua Fighter, kdysi me i sponzoroval sony,ale od financni krize si akce uz peclive vybiraji. Citovat
genius1994 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2010 a kdo by ti uvěřil že tě financovala sony. <to jsi jim tam jako zavolal "čau nechcete mě sponzorovat??" nebo jak?> Citovat
headhot Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2010 genius1994 napsal: a kdo by ti uvěřil že tě financovala sony. <to jsi jim tam jako zavolal "čau nechcete mě sponzorovat??" nebo jak?> Pro tvoji informaci, ono je to kupodivu lehke. Diky me praci spolupracuji se sony,takze neni problem sehnat kontakt. Pro hrace jako takove byl poslednich 5 let manager pro CS a SK Andrej Dula. Jednodusse jsem ho kontaktoval emailem a vysvetlil jsem mu, co se jedna. V me pripade sponzorovani akce v tekkenu na konzolich ps3. Pro podminku byla ucast vice jak dvaceti lidi, napsat kratkou reportaz a vsechno zdokumentovat /vytvoreno promo video/ najdes na youtube + fotky. Vice informaci najdes na www.czecharcade.com, nebo staci zagooglit muj nick a najdes mnoho informaci. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.