KOSScz Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 notak gran turismo pro natšence závodních her ne? alespon.-.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Čau když tak přidej do seznamu hraných her Gran turismo, GTA LCS, a F1 Grand Prix *facepalm* .... 2> DyTik.... domlouval sem se s kamosema ... ti by jeli take ... tak cca 6 lidi + .... takze jestli to bude na 100% tak mi prosimte napis na mobil .... cislo ti hned poslu SZ .. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Listopad 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 prosím o napsaní kdo tedy půjde ,vaše nicky ,jméno příjmení ! Chci sepsat seznam a mít v tom pořádek díky :) +Pokud budete chtít provést servis - tuning PSP ,nebo si zakoupit příslušenství prosím o přípsaní ! pokud se rozmyslíte až namístě neni problém ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deiotaros Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Že bych se přišel veřejně ztrapnit? Zní to dobře.. a nejlépe se hraje u pivka. Bude tam možnost u hraní popíjet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 prej ne(rozmlátili bysme příslušenstvý :)),ale na oběd se pujde do hospody :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 lol. z jednoho piva nikomu nic není. max mu tahne z držky xD max kdyby tam bylo nějake děcko. a nějaka hranice tam není?? ad vím :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Orsor1468625451 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 aď :D kamo dobra čeština ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Orsor1468625451 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 jinak hranice by me taky zajimala ohledne alkoholu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 :D tjn. tak lahváč 12cku bych si vzal sebou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Orsor1468625451 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 no ja nevim jestli je dobry napad zvrhnout (to je jen priklad) PSP sraz bez vekovych hranic v nejakou chlastačku ja bych to bral spise bez alkoholu po pripade alkohol mimo sraz ;) ale to uz je na poradateli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Listopad 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Alkohol 18+ ,mimo prostory. PSP sraz - turnaje nejsou od toho ,aby se chlastalo to si běž o víkednu - v pátek s kámošema. PSP sraz je o paření,paření,a paření ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Orsor1468625451 Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Alkohol 18+ ,mimo prostory.PSP sraz - turnaje nejsou od toho ,aby se chlastalo to si běž o víkednu - v pátek s kámošema. PSP sraz je o paření,paření,a paření ;) presne tak sem to myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Listopad 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Honéééém podtě ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dyakon Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 škoda, plánované hry mě netankujou, čili pro mě jasnej provar v jakémkoli klání, to bych si tam hrál to svoje a to můžu i doma, na druhou stranu chápu, že to je sraz pspéčkařů a ne sraz fanoušků japonského anime, takže tam nebude asi turnaj v NUNH3 (naruto), doufal jsem v paření Monster Hunter Freedom Unite, o tom taky nikdo nemluvil, tak nevim, asi bych si tam v koutku hrál to svoje nebo nevím =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Listopad 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 škoda, plánované hry mě netankujou, čili pro mě jasnej provar v jakémkoli klání, to bych si tam hrál to svoje a to můžu i doma, na druhou stranu chápu, že to je sraz pspéčkařů a ne sraz fanoušků japonského anime, takže tam nebude asi turnaj v NUNH3 (naruto), doufal jsem v paření Monster Hunter Freedom Unite, o tom taky nikdo nemluvil, tak nevim, asi bych si tam v koutku hrál to svoje nebo nevím =D Můžem pařit cokoliv ,že to je fuk ...,ale nikdo nemá zájem a nic nenavrhuje ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjunior Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 skoda ze to je v Brne az :X do Praglu bych asi jel ale Brno uz je daleko sry :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 skoda ze to je v Brne az :X do Praglu bych asi jel ale Brno uz je daleko sry :( Sorry mně tohle ,ale vůbec nezajíma ,nediv se když dostaneš body :) Jinak potřebuju nutně vědět kolik lidí příde ! At vím jaký mám nakoupit ceny - jak to bude s pronájmem a celkově! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Listopad 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 refresh ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Klidne dorazim, kdyz uz nejaky ten patek ziju v Brne a zaparim tekken 6 a vlastne cokoliv, staci vedet jen co a nahraju si to na kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p-l-a-y-e-r Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 kdyby byl někdo schopný tohle z organizovat i v Praze byl bych vděčný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabac Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 čest hoj!!... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabac Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 čau ahaoj????!!!!!!..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 kdyby byl někdo schopný tohle z organizovat i v Praze byl bych vděčný bohuzel v praze jsou organizacni jelita:) a kdyz uz se neco zorganizuje, diky najmu je to vzdy prodelek. Vim o cem mluvim uz 6 let organizuju podobne akce v bojovych hrach jako je Tekken,Street Fighter,Soul Calibur,Virtua Fighter, kdysi me i sponzoroval sony,ale od financni krize si akce uz peclive vybiraji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 a kdo by ti uvěřil že tě financovala sony. <to jsi jim tam jako zavolal "čau nechcete mě sponzorovat??" nebo jak?> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 a kdo by ti uvěřil že tě financovala sony. <to jsi jim tam jako zavolal "čau nechcete mě sponzorovat??" nebo jak?> Pro tvoji informaci, ono je to kupodivu lehke. Diky me praci spolupracuji se sony,takze neni problem sehnat kontakt. Pro hrace jako takove byl poslednich 5 let manager pro CS a SK Andrej Dula. Jednodusse jsem ho kontaktoval emailem a vysvetlil jsem mu, co se jedna. V me pripade sponzorovani akce v tekkenu na konzolich ps3. Pro podminku byla ucast vice jak dvaceti lidi, napsat kratkou reportaz a vsechno zdokumentovat /vytvoreno promo video/ najdes na youtube + fotky. Vice informaci najdes na www.czecharcade.com, nebo staci zagooglit muj nick a najdes mnoho informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.