headhot Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 a kdo by ti uvěřil že tě financovala sony. <to jsi jim tam jako zavolal "čau nechcete mě sponzorovat??" nebo jak?> financovani v tomto pripade spociva,ze spolecnost sony na uvedenou adresu promo veci, hrnicky,tricka,cepice,plakaty. A pak hry na psp,ps3 a ps2, vse je promo only,aby jsi to nemohl pouzit ke komercnim ucelu. Snad ti to stacilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vesel Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Alkohol 18+ ,mimo prostory.PSP sraz - turnaje nejsou od toho ,aby se chlastalo to si běž o víkednu - v pátek s kámošema. PSP sraz je o paření,paření,a paření ;) Co takhle PSP-ALKO sraz :-D Soutěže o ceny paříš hned po dopití např po několika pivech nebo panácích :-D Uhrání levelu na plech a tak :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody_sk Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Ach her got, vidim že je to 18. To sa bohužial nemožem zučastniť musim sa učit na fyziku... a to som sa moc tešil. Spravte aspoň par fotiek nech viem ako ste sa bavili :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 bohuzel se nic nekonala,ani nebylo napsano,kde by se to melo konat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Prosinec 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 REFRESH (Překlikl ,double post..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Prosinec 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 v Praze to nebude už se to tu řešilo ,nediv se až dostaneš body za spam :) čest hoj!!... Odpust si ten spam ,díky a kdo by ti uvěřil že tě financovala sony. <to jsi jim tam jako zavolal "čau nechcete mě sponzorovat??" nebo jak?> :) Stačí slušně požádat ... Co takhle PSP-ALKO sraz :-D Soutěže o ceny paříš hned po dopití např po několika pivech nebo panácích :-D Uhrání levelu na plech a tak :-D Je mi to jedno co si uděláš ty ,ale neser se mi do mích pravidel dík :) psal sem ,že pití ne tak pití ne.. OPĚT Připomínám vyvarujte se zbytečnýho SPAMU ,xDante za to už banoval a strhával body :) díky --------------------------------------------------------------------------------------------------- Sraz se nekonal ,protože neni zájem nikdo mi neposlal potvrzení registračky boužel. Když nechcete ,tak nechcete nebudu to z Vás dolovat ,Vaše rozhodnutí .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody_sk Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Hmm tak to som zklamany že to nebolo, mohla to byť zajimava akcia. Ale DyTik predsa to tak ľahko nevzdame nie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.