DyTik Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Ahoj , Už delší dobu se tu diskutuje o nějakém PSPčkářském srázu. Napadlo mně ho zorganizovat v Brně navíc s doprovodnými turnajem o ceny. Chtěl bych ,aby se srazu zúčastnilo co nejvíce lidí ,a hlavně aby to stálo za to. Kde bude sraz - turnaj probíhat ? V pronajmutém prostoru v Brně Kdy - v kolik ? 18.prosince (2010) ,od 9:00 do večerních hodin Pokud by někomu nevyhovoval termín prosím o zkontaktování ! O jaké ceny se bude hrát ? Přislušenství k PSP elektroniku a další ceny... Po dobu srazu - turnaje ? Občerstvení Celý prostor je pokryt WIFI síťi Můžete si zahrát na XBOX 360 nebo i na PS3 Budete si moci zakoupit příslušenství-vybavení k vašim PSP za senzační ceny Tuning - Servis na počkaní,za krátkou dobu a za nízkou cenu Hry Tekken 6 FIFA 11 ZÁVODNÍ HRA... AKČNÍ HRA... ..dále navrhujte další ! Harmonogram 9:00 - 10:00 Příjezd,příchod všech účastníku turnaje 10:00 - 11:00 Seznámení s pravidly příprava na turnaj 11:00 - 13:00 Zahájení turnajne , první část 13:00 - 14:00 Oběd 14:00 - 17:00 Druhá část turnaje ,dohraní 17:00 - 2X:XX Volná zábava , paření , paření...(Bude upřesněno) Vstupní - Registrační poplatek 100,- Kč (bude záležet na počtu zúčastneních) Proč se musí platit za vstup ? jelikož pronájem prostoru něco stojí + ceny do turnaje. Minimální počet zúčastněních je 20 lidí jinak to nemá smysl,a nesložíme dostatečné množství peněz na pronájem ! Chci slyšet vaše názory ,přípomínky neváhejte a pište ! Máte nápad co změnit upravit neváhejte napsat ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Určitě bych do toho šel .. do Brna jezdim skoro furt .. pokud to vyjde dej mi vědět kdy a kde .... SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 až budeš dělat sraz v ostravě klidně přijdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 až budeš dělat sraz v ostravě klidně přijdu Boužel ,v blízke době to neplanuji ;) Zkus dojet na tenhle :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasek017 Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 A co treba Praha? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 jj zkusím dojet. jenom napiš kde v kolik a možná přijedu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 A co treba Praha? Boužel ,taky zatím ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Myslím že nejlepší bude když se udělají nějaké skupinky a ty si udělají zvlášť okolí Prahy,Brna (což je tahle) a Ostravy.. Popř. další ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Ok. a jake ceny přibližně budou? když mam platit +-100kč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 já bych možná jel,sem 36 km od Brna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Ok. a jake ceny přibližně budou? když mam platit +-100kč? karty , ochrané obaly , kryty , tlačítka ,a další... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 já bych možná jel,sem 36 km od Brna Určitě přijed ;) ,čím více lidí se zúčastní tím menší poplatek + lepší ceny + větší zábava ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Aha. ok. a bude tam i LCD? že bych vzál av kabel ktery budu kupovat? a až se bude vědět kde přesně tak si skusim vypočítám kolik mě to všechno bude stát atd. a uvidím. Ale jinak bych se zúčastnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Aha. ok. a bude tam i LCD? že bych vzál av kabel ktery budu kupovat? a až se bude vědět kde přesně tak si skusim vypočítám kolik mě to všechno bude stát atd. a uvidím. Ale jinak bych se zúčastnil LCD tam bude , bude tam i plátno + projektor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 uau tak tak jsem to nečekal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Wooohooo!,jenom nevim jestli budu mít prachy,nejlíp by to bylo v sobotu,a můžeš mi poslat adresu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Wooohooo!,jenom nevim jestli budu mít prachy,nejlíp by to bylo v sobotu,a můžeš mi poslat adresu? V SOBOTU to bude určitě počítal sem tak toho 18.prosince ,nebo o Vánočních prazdninách :) Adresu neni zatím jistá ,takže ji nebudu zatím zveřejnovat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Tak doufám že budu mít nějaké peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Určitě bych přišel bude to super zábava :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 A nějaky chlast tam bude? nebo mam vzít svoje pitičko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 A nějaky chlast tam bude? nebo mam vzít svoje pitičko? Chlast boužel ne. Byste se tam poprali rozmlátili něco ,a co potom já ? ,já můžu jít do kytek :D Ale do hospody půjdem na oběd - večeři ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 ok. tak si vezmu čučo ad tak nevyvádím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Chlast boužel ne.Byste se tam poprali rozmlátili něco ,a co potom já ? ,já můžu jít do kytek :D Ale do hospody půjdem na oběd - večeři ... :) Jednu výhodu by to mělo, měl bys job :lol:, to by bylo oprav :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 jn Sunfig má pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Orsor1468625451 Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 no a to by pak musela byt omezena vekova hranice :D coz by snizilo pocet zucastnenych :D a to se taky asi nechce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.