Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 107
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

hej chalani potrebujem pomoc jak som si uz dal 3.52 M33-2 tak isiel som hned na to menu lenze jak som cital navod bolo tam neco ze mam stiahnut toto:

http://dl.qj.net/Flash-free-cIntro-Mod-for-CF-3.00-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/12248/catid/151

navod znie presne takto:

no nejde mi sem ten navod hodit cely tak davam na stiahnutie

Odesláno

nakopiruj to jak je to v raru... slozku boot do X:\psp\game\ a to druhou slozku myslim intro nakopiruj do X:\psp\system\

ve stahnutem archivu s applecor by melo byt intro.pmf... to nakopiruj do X:\psp\system\intro\ a nahrad puvodni...

pak staci vlizt do recovery->configuration a povolit 'autorun program at /psp/game/boot/eboot.pbp' a je to...

jeste musi byt povoleno 'skip sony logo' ale to je automaticky po nkopirovani theme

Odesláno
fuuuuuuuu no tak idem na to normalne kukam ze cooo?:shock::blink: :D

noo to je opravdu tezky nakopirovat na pametovku 2 slozky z archivu a do jedny z nich nakopirovat intro.pmf a v recovery zmenit jednu polozku v configuration :D

jestli jsem to napsal nesrozumitelne, koukni na tutorial ;)

edit: tady je link na tutorial..

http://console-forum.net/showthread.php?t=9814&highlight=intro

Odesláno
[;189423']nakopiruj to jak je to v raru... slozku boot do X:\psp\game\ a to druhou slozku myslim intro nakopiruj do X:\psp\system\

ve stahnutem archivu s applecor by melo byt intro.pmf... to nakopiruj do X:\psp\system\intro\ a nahrad puvodni...

pak staci vlizt do recovery->configuration a povolit 'autorun program at /psp/game/boot/eboot.pbp' a je to...

jeste musi byt povoleno 'skip sony logo' ale to je automaticky po nkopirovani theme

hmmpfff a neni zde nejaka moznost jak nahrat to video primo do flash0 ? pripadne jak ?
Odesláno
je. skopirujes do vsh/resource/ z nazvom gameboot.pmf
j ok, to jsem myslel :) a jeste otazecku, pojede mi to potom taky pri bootu PSP ? ... je to gameboot tak nvm :) ale diky

EDIT: ok tak uz nic, ten gameboot se mi nespusti, asi je to kvuli velikost nebo spise kvuli delce ;) takze to vratim do puvodniho stavu, ale mam jeste otazecku na telo ;) k cemu slouzi slozka DIC (smazal sjem ji, kvuli nedostatku mista ;) )

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu