mansda36 Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 DIKY moc za ten odkaz !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazza Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 uz to bude??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 vono to nebude...... neni to tak jednoduchy bych to skusil ale uz mam 3.52 m33 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazza Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 me se prave nechce davat jinej fw jen kvuli xmb... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 Tak treba Tomb Raider mi nesel myslim ten novej na 3.40OE-A A natomhle mi jde.Nevim treba jsem tam mel neco spatne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazza Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 ja budu este chvili vernej OE-A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 Ja byl az dodneska :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 pěknej theme, ale spíš pujdu do AppleCor :bash:(viz. evolvexmb.com) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 jako apple core mam.. je to prevratny co se tyce celkove zmeny.. ale po graficke strance to teda neni dokonaly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 aj to vectorix z z evolvexmb neni spatne... mezi tema dvema uvazuju PS. Vycurat_Aspat vitaj zpatky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze2 Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 ja mam hezci :D todle sem si ted taky nainstaloval a je to hafo good lepsi uz asi nebude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 az bude na OE-A jestli vubec..tak si ho tam mozna taky hodim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 ja mam hezci :D taky to mam .je to perfektni xmb , akorad kdyz jsem si to do psp daval poprve tak jsem si to kvuli nemu bricknul :) nedela ti nekdy kdyz si treba prohlizis fotky a projizdis je v xmb menu jen ty mali nahledy tak ze se ti treba znicehonic sekne cely psp a musis restartovat ? me se to uz parkrat stalo a nevim proc :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 taky to mam .je to perfektni xmb , akorad kdyz jsem si to do psp daval poprve tak jsem si to kvuli nemu bricknul :) nedela ti nekdy kdyz si treba prohlizis fotky a projizdis je v xmb menu jen ty mali nahledy tak ze se ti treba znicehonic sekne cely psp a musis restartovat ? me se to uz parkrat stalo a nevim proc :( Ja mam taky tohle XMb. A je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 byl by zajem o kompletni cestinu? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 byl by zajem o kompletni cestinu? :)... bleh.. ta cestina v tom vypada strasne... fuj.. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 ja bych rekl ze praveze ne :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 no me taky vic sedi ta anglictina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 tak som si tam hodil AppleCor a je to namakane :) skvela praca :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 tak som si tam hodil AppleCor a je to namakane :) skvela praca :) já kvuli tomu dělal up na 3.52 a fakt nádhera musim říct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 jedine co ma mierne znervoznuje ze tam nie su napisky tak sa ucim v tom trosku hybat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 si je tam dopis ja je tam dopsal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 2hojas: to si delal v hexu?? jak poznas kterej soubor ams editovat?? napis kdyz tak pm bo icq 292437412 diky za ochotu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 tak jsem si tam taky hodil appleCor .... nádhera akorát mam problém s orientací :D ... popisky chyběj :lol: přemejšlel sem, jestli si je tam dopsat, ale to se i zase nelíbí, že jsou na straně - nejde nějak změnit pozice toho popisku - např. že bych to dal nad ikonu?? 4exist: RCO editor a edituj topmenu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 oukej enjak se v tom pohrabu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.