valdoDK Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 pocujte ty co mate toto menu AppleCore uplne radim si dat tento wall co som si spravil *JA* absolutne nema chybu vyzera to s nim uplne bohovsky lebo ku vsetkemu ladi ved posudte sami ;) za pts sa hnevat nebudem :D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 lol to vobec neladi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 lol to vobec neladi :) praveze perfektne si to daj do PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 warcraft + apple nejde dokopy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 omg ... můžeš mi říct, co ti na tom tak ladí?? navíc se mi ta tapeta hnusí:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 ok vase nazory tak spravim neco apple Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 ok vase nazory tak spravim neco apple šak každýmu podle gusta ... já mam např. tohle a jen tak asi nevyměnim :bash:8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 Hmmm, je to sice supr glossy atd., jenže s tim mám problém. Nejdou mi rozbalit nabídky, jako tady http://ukazto.com/?img=screeny-58a1.jpg na třetí obrazovce (snad se autor obrázku nebude zlobit že sem použil jeho výtvor :)). Prostě kliknu na nějakou položku v nastavení, začne se to loadovat a prd. Nevíte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 jediny co me napada skus vypnout pluginy pokud teda neky mas zaply Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 nemám nic zaplýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 Applecor pro 3.40 ! :) (neni to muj port...) http://www.edisk.cz/stahni/74328/applecor340.zip_6.64MB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 uz by som si nedaval... treba pouzivat patchSFO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roje Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 hele slo by to i na 3.50 ? prosim jestli jo prekonvertujte to ... a dejte podrobny navot ja k se to sklada :-D diky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 hele slo by to i na 3.50 ? prosim jestli jo prekonvertujte to ... a dejte podrobny navot ja k se to sklada :-D diky ... only custom firmwares ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roje Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 only custom firmwares ;) to je jen na OE?:-D skoda tak jsem se tesim na ten Trapnej FW jeco pujde !:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 myschoo:a skousels to? ja sem ten patch nikdy nepouzival.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 ak myslis patchsfo tak ano ak myslis u temu tak nie ale pokial je vshmain nekompresovany tak treba pouzivat patchsfo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 to je blbost treba u circi jak sem udelal sem patchsfo nepouzival a jelo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 to je blbost treba u circi jak sem udelal sem patchsfo nepouzival a jelo tono pokud si neměnil vshmain tak je to jasný že to jelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 ja sem ho menil...... barva fontu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 a pouzival si nejake homebrew? niektore treba patchovat.. nie vsetky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 jj pouzival normalne vsechny links2,file assistant,pmp player atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 já jsem měnil jednou taky barvu fontu a vim, že mi pak nešlo homebrew ... tak jsem to patchnul a jelo to, ale vždycky, když sem do psp dával nový hb, tak už jsem napatchoval a jelo mi všechno :lol::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 niektore homebrew su uz patchnute lebo ani ja som nepatchoval vsetko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Srpen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 Hmmm, je to sice supr glossy atd., jenže s tim mám problém. Nejdou mi rozbalit nabídky, jako tady http://ukazto.com/?img=screeny-58a1.jpg na třetí obrazovce (snad se autor obrázku nebude zlobit že sem použil jeho výtvor :)). Prostě kliknu na nějakou položku v nastavení, začne se to loadovat a prd. Nevíte někdo co s tím?Vážně nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.