Bory Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Zdravim mam original volant pro Xbox 360 od Mrkvosoftu chcu se zeptat jestli nejde nastavit nejak citlivost a tak... Kdyz stim hraju Forzu 3 tak musim tocit jak s kormidlem a bych vubec projel zatackou vzdyt je to hrozne neda se stim hrat nevite zda jde nejak z regulovat diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bory Odesláno Listopad 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 tak uz jsem na to prisel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ungaro Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Zdarec, mám dotaz. Právě jsem si stejný volant donesl domů, ale zdá se mi, že volant má učitou vůli - dá se s ním mírně vyklat. Je to normální, nebo jsem koupil poníčený kus? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bory Odesláno Listopad 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Zdar, co se tyce toho vyklani tak jen trosku kdyz snim tlacim do predu ale pri zavodech se nevykle normalne kdyz hraju tak se mi nevykla jen kdyz ho chytnu a potlacim do predu a zpatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maja75 Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Zdravim mam original volant pro Xbox 360 od Mrkvosoftuchcu se zeptat jestli nejde nastavit nejak citlivost a tak... Kdyz stim hraju Forzu 3 tak musim tocit jak s kormidlem a bych vubec projel zatackou vzdyt je to hrozne neda se stim hrat nevite zda jde nejak z regulovat diky moc A čím to tedy bylo? Taky ho mám a jízda s ním není ono! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gallic Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Mam ho taky a zalezi na hre nastaveni primo ve hre.Treba PGR,Dirt2,Sega Rally,Forzza se stim da hrat uplne v pohode staci si jen zviknout ale zato treba NFS Most Wanted se hrat neda nema totiz podporu Force Fedback a opravdu to neni ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Larry Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Mně se volant také celkem dost hýbá, ze strany na stranu..ale myslím, že při hraní to ničemu nevadí, je celkem "udělanej", žádná šmucka :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bory Odesláno Listopad 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Ano to nastaveni ma kazda hra v sobe musis nastavovat a skouset ve hre me trvalo ve forze 3 nastaveni asi 10minut nez jsem dosahnul toho sameho uhlu otaceni jak z pohledu kabiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bory
Zdravim mam original volant pro Xbox 360 od Mrkvosoftu
chcu se zeptat jestli nejde nastavit nejak citlivost a tak...
Kdyz stim hraju Forzu 3 tak musim tocit jak s kormidlem a bych
vubec projel zatackou vzdyt je to hrozne neda se stim hrat
nevite zda jde nejak z regulovat diky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.