StePan1468625256 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 jen mě tk napadlo,co dnešní lidé poslouchají nejvíc? A proto se ptám Co převažne posloucháte za styl a jakou konlkrétní skupiny? Za mě osobně rock a nejvíc Linkin Park Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Linkin Park a The Prodigy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Ze skupin hlavně ten Linkin Park... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 http://www.last.fm/user/tekken90 => http://www.last.fm/group/Console-Forum.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Punk,Rock,Punk-Rock,Oi,trosku Heavy Metalu a SKA a obcas J-Rock,Metal,Pop,Punk proste J-music :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Moje LAST.FM Green Day Kasabian Sum 41 Nickelback Linkin Park Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Vseci jedou Linkin Park :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxterik Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Linkin Park,System of a Down,Rob Zombie,Skindred...je toho vic ale tohle nejvic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 tekno, tribe, jungle, dnb, raggae, ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Já jedu hlavně v metalu (víceméně můžu skoro všechny jeho podžánry, ale hlavně Heavy) a taky i ten rock (i když co všechno dneska lidi nazvou rockem...). Momentálně nejvíce poslouchám Iron Maiden a Helloween.. K tomu Linkin Park, ty jsem kdysi taky poslouchal, ale co vydali ty 2 poslední alba tak děs a hrůza (nevím, prostě se mi zhnusili). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.