kobylka1998 Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Caw...chtěl bych se zeptat mám PS3 připojený k monitoru jelikož nemám 2 televize a na te jedné nemůžu hrát .. ten monitor mám zapojený taky k PC a v monitoru nejsou zabudovane reproduktory nevíte někdo jak je připojit nebo zprovoznit zvuk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 konas70 Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 normalne jak k tomu mas ty AV Kabely :D tak jeden hod do repraku... ale musel bys to kazdou chvili prehazovat z PC do PS 3...Jinak nevim :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kobylka1998 Odesláno Listopad 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 tak díky zkusím to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 konas70 Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 tak co jde ti to??:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pbl.prochy Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Z PS3 natáhni druhej kabel AV ( jako byl u PS2 ) a ten zapoj do repráků. Takže máš obraz do monitoru přes HDMI a zvuk přes AV. Pak v PS3 najeď na SETTINGS/SOUND SETTINGS/AUDIO MULTI OUTPUT a ten dej ON. Pak by měl jít zvuk do repro po tom AV kabelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kobylka1998 Odesláno Listopad 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 jo jo díky jede to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kobylka1998
Caw...chtěl bych se zeptat mám PS3 připojený k monitoru jelikož nemám 2 televize a na te jedné nemůžu hrát .. ten monitor mám zapojený taky k PC a v monitoru nejsou zabudovane reproduktory nevíte někdo jak je připojit nebo zprovoznit zvuk?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts