Iann 09 Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo máte zkušenosti s touto opravnou www.servis-konzoli.cz? Já jsem si ji našla na internetu a potřebovala jsem menší opravu na PSP. PSP jsem posílala v pondělí 1. 11. 2010. Po dotazu, ve čtvrtek 4. 11. 2010, jsem se dozvěděla, že oprava bude hotová a PSP mi bude odesláno v pátek nebo v pondělí. Navíc tam píšou, že dají vědět o odeslání opraveného PSP a zároveň sdělí cenu. V úterý 9. 11. 2010 se nic nedělo, tak jsem tam zavolala a řekli mi, že oprava je hotová (nevěděli přesnou cenu) a že PSP odeslali - asi - v pondělí večer, takže by mělo nejpozději ve čvtrtek (dneska) dorazit a zase nic. Pořád tam volám a připadám si jako trubka.:cry::-x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peeeca Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Tak jeste chvili pocke:-D ceska posta je nekdo hodne pomala :-D Jednou jsem cekal 14 dni nez mně přišel balíček:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iann 09 Odesláno Listopad 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Já jsem tam posílala PSP v pondělí a ve středu už ho měli. Tak ještě chvíli teda vydržím, nakonec co můžu dělat. Hlavně, že mají na autech "Dneska podáte, zítra dodáme." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 jestli tím zítra myslí za týden tak to sedí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.