Hool23 Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Mam dotaz vi nekdo neco o tady ti hre??? Mam par otazek je tam single player nebo je to zamereni jen na multiplayer hrani???:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Singlplayer i multiplayer : http://www.zing.cz/novinky/1886/assassins-creed-brotherhood-v-prvni-recenzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackWolf Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 uz to je na download ale zbytocne lebo to vyzaduje wave 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holota Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 ani bootovaci dvd nepomuze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 nejak nechapu ze to nejde pouzivat kdyz je to wawe 9?? .. pomohlo by prepathovat na jinou wawe?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvorig Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 asi budem muset počkat na něakej patch :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdase Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Zkoušel jste te někdo na novým dashi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 a na starem to nejde vubec?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvorig Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 jak čtu na ostatních forech tak na novym to nejde a na starym to zas vyžaduje ten novej :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 To není možné že to nejde, musí to jít.. Zkusím to patchnout na nižší wawe Edit: Na warforu psal synek že mu to po patchnutí jede, ale nwm jaký má dashboard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 tak ysi myslim ze bude stacit patch a novy dash a melo by to jit v poho pokud mate flash 1.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Zkus a hod info : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Musíme si uvědomit,že hra nejde kvůli tomu,že je to wave9,ale že tam je AP 2.5 ochrana + system uptade ;) . Ale mám dojem,že při patchnutí to ten uptade smaže takže na staršách DB to nejspíš de :D . tak ysi myslim ze bude stacit patch a novy dash a melo by to jit v poho pokud mate flash 1.5 To určitě neee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Hele sledoval jsem diskuzi k tomuhle tematu v jiny sekci a lidi tam vetsinou pisou ze pokud vam jde novej fable tak by to nejspis melo jit,vite o tom neco?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulba Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Zdarec mám ještě starej Dash chtěl bych se zeptat na jakej wawe mám patchnout (mám LT), ale pokud to patchnu a pak se někdy v budoucnu připojím na LIVE, tak mohu očekávat ban ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Můžeš a nemusíš, hlavně bys ho dostal asi za předčasné hraní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulba Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 No rozhodně se nehodlám připojovat na LIVE dříve než s novým flashem, ale někde jsem četl, že pokud patchujete hry a ani je zrovna nemusíte hrá a stejně můžete dostat ban. Jo a ještě bych se znova zeptal na jakej wawe to mám snížit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Tak jsem to stahl a nabídlo mi to update,kdyz jsem to potvrdilo tak zacala bezet lista jako kdyby se to updatovalo z ty hry,je to mozny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 asi jo, jsem zvedavej jak dopadnes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 no ja jsem to radsi zrusil pockam na nejaky verohodny info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvorig Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Dostaneš BAN http://doupe.zive.cz/Doupecz/Novy-update-Xboxu-360-piraty-nepotesi/sc-108-a-139728/default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 hmm no takze mame asi smulu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ungaro Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Také jsem narazil, že to po mě chce upgrade dashboardu. Udělám ho a uvidím, na live s Xboxem stejně nechodím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 ja konzoli pripojenou k netu nemam,nabidlo mi to z toho dvd,je to u tebe stejny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 tak jsem to patchnul na wave 4 a abx mi píše jedinou chybovou hlášku (žlutě) že nedoporučuje pripojit se na net a nahore system flags je žlute antipiracy 2,5 tot vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.