Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

Odtrhl jsem se od hraní a přečetl snad všechno tady z toho co tu je, ale stále jsem zmatený :(

Mám :

D: 2.0.12611.0

LT+

mechanika BenQ

funguje už ta hra teda ??? protože já když jí vypálím tak mi naběhne černá obrazovka a nic se neděje a pak po nějaké době to napíše

This disc is unreadable

mám smůlu a ještě to nejde nebo musím změnit i wawe a pak to rozjedu ??

Já tu hru musím prostě hrát :D

• Odpovědi 571
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Zdravím,

Odtrhl jsem se od hraní a přečetl snad všechno tady z toho co tu je, ale stále jsem zmatený :(

Mám :

D: 2.0.12611.0

LT+

mechanika BenQ

funguje už ta hra teda ??? protože já když jí vypálím tak mi naběhne černá obrazovka a nic se neděje a pak po nějaké době to napíše

This disc is unreadable

mám smůlu a ještě to nejde nebo musím změnit i wawe a pak to rozjedu ??

Já tu hru musím prostě hrát :D

Asi jsi nepřečetl vše . Černá obrazovka naběhne proto , že nemáš iso hry opatchované v ABGX nastavením autofix na level 3 . Ve výsledném výpisu musí být vidět , že AP25 je ošetřená a vše musí být zelené .Navíc asi tím že jsi to nechal proběhnout až k nápisu This disc is unreadable sis flagnul konzoli .

Odesláno
Asi jsi nepřečetl vše . Černá obrazovka naběhne proto , že nemáš iso hry opatchované v ABGX nastavením autofix na level 3 . Ve výsledném výpisu musí být vidět , že AP25 je ošetřená a vše musí být zelené .Navíc asi tím že jsi to nechal proběhnout až k nápisu This disc is unreadable sis flagnul konzoli .

jj bylo to tak, pak jsem se pídil ještě dále a nešel jsem to že jsem měl špatně nastavené ABGX,

ale díky =)

Odesláno
Hele jsem trocha mimo co znamená to když si někdo flagne konzoli? To jako že ho třeba poznaj a mužou mu dát ban, nebo ? Sory za OT prostě mě to zajímá

FLAG = " offline zapsání BAnovacího kódu do paměti Xboxu "

viz : http://www.xbooster.cz/?s=flag&x=0&y=0

To , jestli máte flagnutou konzoli si můžete zkontrolovat programem XVal .

Pokud má konzole flag , tak při připojení na live v době banové vlny je konzole automaticky zabanována .

DeSmond : opravdu jsem tím myslel flagne - ne falshne

Odesláno
No jelikož se nelegálně staženejma hrama a flashem nezabívám tak ti to neřeknu jistě ale myslím že ti po banu zabanujou jen hraní po netu (xlive celkově) a HDD na které pak už nebudeš moct instalovat hry a ani je od tamtud hrát ale HDD se dá odbanovat :)

Jinak toro, díky za informaci :)

Když se tím nezabýváš , tak raději nic nepiš - uvádíš mylné informace . Když byl na konzoli ban , tak byl zabanován i HDD takže na něj nešly instalovat hry před dashboardem 9199 . MS to sám uvedením DB 9199 odstranil , takže to už dávno neplatí .

Odesláno
Chtěl sem se zeptat, když už se tu mluví o tom BANu...slyšel sem že když Microsoft dá ten BAN na XBOXU, tak se v tý konzoli zablokuje i hraní pálenejch her, je to pravda?..nebo se dostane BAN jen na hraní po netu atd?

Zeptal ses , tak ti odpovím . Kde jsi takovou blbost slyšel - snad bys tomu nevěřil ? Banem se ti zablokuje přístup na live a konzole ztrácí záruku - to je vše .

Odesláno

Potřebuju poradit.Mam nově udělanej flash LT+,assasina projetýho ABX na level 3 a přesto mi nejede.Normalně se jakoby hra spustí ale zčerna obrazovka a konec.CODBO,HALO REACH spustim normalně.Nevíte někdo co stím?????

Dobrý už vim.Něco mam z mechanikou.Musím několikrat otevřít a zavřít mechaniku aby se to spustilo.Zvláštní mam tam novou lite-on.

• 1 month later...
Odesláno

Vím že to sem ale nechce se mi zakládat nový téma, dotaz je k Assassin's Creed II: po dodělání hlavní dějový linky sem se vrhnul na Achievementy chybí mi dodělat poslední tři ( 2 z toho souvisej s pírkama) ale potřebuju dodělat ten jak na tom létajícím kluzáku od DaVinciho mám schodit tu hlídku z věže. Nevím jak se k tomu vrátit nebo jestli jde se někde jen tak prolítnout abych to udělal?

Odesláno
Vím že to sem ale nechce se mi zakládat nový téma, dotaz je k Assassin's Creed II: po dodělání hlavní dějový linky sem se vrhnul na Achievementy chybí mi dodělat poslední tři ( 2 z toho souvisej s pírkama) ale potřebuju dodělat ten jak na tom létajícím kluzáku od DaVinciho mám schodit tu hlídku z věže. Nevím jak se k tomu vrátit nebo jestli jde se někde jen tak prolítnout abych to udělal?

Bohužel, nejde to. Musíš to hrát od znova - je to sviňárna, že je to jen za 5G a musíš se s tim ♥♥♥♥ pěkně dlouho. Myslim, že s nějakym DLC si to můžeš zopakovat.

• 2 weeks later...
Odesláno

Chtěl bych se zeptat jestli taky někomu při hraní AC: Brotherhood zlobí hra tak jako mě. Když se přepnu do mapy tak mi skoro pokaždé zmizí vykřičníky s úkoly, musím mapu oddálit až zmizí všechny ikony na mapě a po přiblížení jsou tam i úkoly. Hraju z originálu nainstalovaném na HDD.

A vůbec celkově bych řekl, že AC: Brotherhood nesahá AC2 ani po kotníky, Brotherhood se v hustější zástavbě celkem škube a vůbec mě to moc nebaví narozdíl od AC2 kde jsem prošmejdil každý kout a plně si ho užíval...

• 2 weeks later...
Odesláno

stahl sem si assassins creed brotherhood, v abgx1.0.5. sem nastavil na lvl3, vypalil v img burn soubor .dvd rychlsti 2,4. a když to strčim do xka (lt+ 1.1 db12625) tak mi na obrazovce zůstane černo a nic to nedělá ani dvd neslyším točit (ale v db mi to normálně načte jako play dvd) nevíte proč to nechce najet ? ani po instalaci na hdd to nechce naskočit

Odesláno
stahl sem si assassins creed brotherhood, v abgx1.0.5. sem nastavil na lvl3, vypalil v img burn soubor .dvd rychlsti 2,4. a když to strčim do xka (lt+ 1.1 db12625) tak mi na obrazovce zůstane černo a nic to nedělá ani dvd neslyším točit (ale v db mi to normálně načte jako play dvd) nevíte proč to nechce najet ? ani po instalaci na hdd to nechce naskočit

tohle mi delal konzole kuli ap25,pote sem prehodil novej dash a vse jede jak ma,

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu