tomek4573 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 mam pise to this disc is unreadable Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 že já zkoušel fable a ban nemám .) (ap2.5 mě měla označit) Byla banová vlna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t0x1c Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 caute jak poznam ze mam mechaniku hitachi mam xbox 360 arcade ten černy a fable 3 mi jede v pohode a nemam ban ani nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Byla banová vlna? s ni to nema nic spolecneho...zjisti si fakt pak tu vytahuj vlnu banu skoro vsichni co byli flagnuti dostali okamzite ban. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t0x1c Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 tak mam toschibu nebo samsung :D sakra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t0x1c Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 a jeste otazecka vy jste pripojeni s flashnutym xboxem na netu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 já jsem ale proč se ptáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t0x1c Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 nedostanes ban? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 :D nejsem jedinný kdo ho nedostal jsou lidi co jsou pár let s flashem na live a jsou ok...já přežil minulou vlnu banů a při týhle(pokud bude) nebudu online a pak uvidim.. a ackoliv bych mel byt flagnuty a dostat ban pri prvnim pripojeni tak nic :) jen si preju at to tak zustane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Hlavně já nevim jestli si to uvědomujete, ale M$ může neustále měnit ochranu her (nebo taky nemusí), takže byste klidně taky mohli potřebovat flash třeba při každý nový A hře (třeba i jednou za měsíc). To by s váma M$ pěkně zamával. Kdybyste radši hráli originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t0x1c Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 nejsou penize na to no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Mně třeba všechny hry co mám v podpisu vyšly na 4000,- (v tuto chvíli je hodnota mnohem vyšší). Chytrý nákup, prodej či výměna a hlavně neustálá rotace her. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t0x1c Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 tjn ale clovek co nevydelava coz jsem ja tak ani ty 4000 nema i kdyz bych rad origosky :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Hlavně já nevim jestli si to uvědomujete, ale M$ může neustále měnit ochranu her (nebo taky nemusí), takže byste klidně taky mohli potřebovat flash třeba při každý nový A hře (třeba i jednou za měsíc). To by s váma M$ pěkně zamával. Kdybyste radši hráli originál. nezajímá nás tvůj názor... ''Kdybyste radši hráli originál'' :D Jasný ms bude neustále dělat novou a novou ochranu si to představuješ jak hurvínek válku... myslíš že by to nedělali kdyby mohli/chtěli... oni ví že flash je jejich velká zbraň o proti PS3... a že jen díky tomu mají více prodaných kusů než ps3 BTW:kdyby zabránili hraní pálených her tak hódně lidí přejde k ps3/4.včetně mě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James CZ Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Fable III mi jede bez problému ale toho Assassina nerozjedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 FW? mechanika? dashboard? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 s ni to nema nic spolecneho...zjisti si fakt pak tu vytahuj vlnu banu skoro vsichni co byli flagnuti dostali okamzite ban. Ne, nedostali, mluvíš z cesty. Byl pouze flag, ale žádné bany. Já právě scénu sleduju dost, kdyby to byla pravda, vědělo by se to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 ano tak jestli ji sleduješ tak víš že bany jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Pošli mi zdroj, odkud čerpáš, děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 z xbox scene... a jinak kde ty víš že bude vlna banů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Já to samozřejmě nevím, jako nikdo. Jen to logicky předpokládám, zatím ke konci roku byla docela pravidelně. A když tě někdo žádá o link, má na mysli link na konkrétní diskuzi, ne ná stránku. Právě, že Xbox scene čtu pravidelně a žádné info o hromadném banování jsem tam neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 ježiš teď ti to opravdu hledat nebudu...neukládám si to do oblíbených... a teď mimo kdy zhruba byli ty vlna nebyli kolem září/říjen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Tak trochu jsem to čekal, že nakonec žádný odkaz nebude, no nic. Taková zprávy by ale určitě byla v novinkách. Ani tam nic není, hmmm. Minulý rok byla banová vlna kolem 7. listopadu. V září a řijnu byly "malé" vlny, které sse týkaly jednotlivých her. Tuším Forza a ještě něco, CoD, nebo MW2, teď nevím přesně. To se ale týkalo pouze lidí, kteří hráli předčasně MP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 mě je fuk co si čekal...nebudu to teď kvůli tobě hledat... Uvidíme...třeba jim došlo že to vede ke ztrácení lidí...a vyprdnou se na to :D a všichni budou ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.