nejvetsiborec Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 to jakubgaluszka: přejdeš k ps3 a až tě i sony zabanuje, tak přejdeš na Wii, a nakonec skončíš u PS1 a budeš rád :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voska10 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 nevite jak zjistim verzi flashe? ..jinak mi to taky zatim nejde se starym dashem i kdyz to asi vsem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
truXik Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Proty co maji JTAG tak je reseni jak rozjet Assassin's Creed: Brotherhood - na strance:http://www.forums.xbox360-content.com/showthread.php?7786-Question-about-Jtag-and-Assassins-Creed-Brotherhood/page2. Postup (pouze pro ty co mají JTAG) Rozbalte si iso v programu Xbox Image Browser. smazte $SystemUpdate a soubor default.exe nahradte souborem viz. ze stranky vise (nutna registrace), nebo soubor na czshare:http://czshare.com/1494283/9x9M/AC_Brotherhoos_default.rar. Staci dat na HDD a spustit default.exe a hrat. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maja75 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Mám DB 9199, FW 1.6, DVD Samsung. Fable 3 jede bez problémů (stačí mu nižší DB 8...), ale AC nejede, chce to upgrade DB a do toho zatím nejdu. Zaujal mě patch AP2.5 na AP2.0, který by měl údajně hru "oblbnout", že by měla chodit i pod starším DB. Dosud jsem o tom četl, že je to fake, ale proč to nezkusit? Maximálně přijdu o DVD. Nevíte někdo jak tímto patchem (už ho mám stažený, je to .exe) opatchuju AC.iso? Rád bych to vyzkoušel na vlastní kůži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Žádná věc jako AP2.0 není. Je to fake, a proto se nedá ani nainstalovat. Ještě ke všemu .exe... Máš rád viry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Doporučuji si přečíst rozhovor na xbox-scene.com s c4eva .............. některé informace sou zajímavé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronoxcz Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Takže C4va na xbox scene napsal pár důleitých věcí ohledně nového DB a FW LT+ :-) FW by mělo vyjít kolem vánoc. Jde mu Fable 3 i AC:B. Nová ochrana docela hezky kontroluje vnitřní informace v xboxu a každá hra jí má jinak, takže se hry budou muset patchovat zřejmě. Uvidíme jak to bude každopádně hezký posun. source: http://xboxscene.com/ - Sunday 14 + update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zergris Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Nějak si myslim že jsme asi dohráli MS nastavil latku hoden vysoko. LT plus taky nemusi dopadnout dobre pro vsechny hry. Asi budem muset zacit kupovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronoxcz Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Nějak si myslim že jsme asi dohráli MS nastavil latku hoden vysoko. LT plus taky nemusi dopadnout dobre pro vsechny hry. Asi budem muset zacit kupovat. No kupovat mi problém nedělá. Jen bohužel nebudu hrát každou kravinu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sulik1468624047 Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 prosimte popis mi co je JTAG konzole... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek5 Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 niečo som tu našiel ... no nech idem kúpiť dvd a vyskúšať :) http://www.xboxzone.sk/viewtopic.php?p=105248&sid=1087dcd5be30f6f6dbbbf49566c50e59#p105248 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 JTAG konzole zvládá formáty NTCS i PAL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 niečo som tu našiel ... no nech idem kúpiť dvd a vyskúšať :) http://www.xboxzone.sk/viewtopic.php?p=105248&sid=1087dcd5be30f6f6dbbbf49566c50e59#p105248 Do hodiny tu napíšu jestli to funguje ;) .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 ten návod výše je pro jaký konzole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 JTAG konzole zvládá formáty NTCS i PAL To je to nejmenší. Hlavně zvládá spouště nepodepsané soubory. Jinými slovy, spustíš všechno, ne jen to, co máš originálně zakoupené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Takže to nakonec zkoušet nebudu údajně to je FAKE :D .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhinos1468625241 Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Podle mě výjde někdy nevím kdy :D nějakej patchovací program na AP25... něco jak je ten program na ty wave u xka. Snad protože flash se mi dělat nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Je to stejná situace jako před rokem a nebo rokem a půl s Wawe 3 a FW LT ... do měsíce se objeví patecher ... vsadím boty ... a nebo z přechodem FW 1.5 na FW 1.60 a novou ochrananou W3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhinos1468625241 Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 :D prostě věřím že se objeví patcher. No stejně bych nekdy ten flash udělat musel. takže je to docela jedno, ale ten patcher by byl určitě příjemnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 to jakubgaluszka:přejdeš k ps3 a až tě i sony zabanuje, tak přejdeš na Wii, a nakonec skončíš u PS1 a budeš rád :D měl by si to přestat pálit a až s tím přestaneš snad ti to dojde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidpdy Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Každopádně jen pro shrnutí, když budete dělat update tak ať je to beta nebo plná verze new kinet.., tak vám zálohováne hry pujdou stále všechny, kromě těch co mají AP2.5, tam se musí počkat kdo co vymyslí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Pokud nemÃte hitachi mechaniku tam jdou i ap, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 takže když má kamoš lite on a LT1.1 , připojil se na live, tak se mu asi teď stáhl novej dash a tím pádem nerozjede hry s ap2.5 ? A bude muset čekat buď na LT+ nebo nějakej patch ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Takže pokud mám Betu nového dashe, a jde mi Fable III bez problémů. mám hitachi? Protože nevím co mám za mechaniku. (Teď čekám odpověď : "To jsi uplně tupej, nebo debil?") Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Chceš takovou odpověď? Nicméně bety byly aspoň dvě. Ta první AP2.5 neobsahovala, takže FIII šlo bez problémů. Uveď přesný dash. Lavooo: Pochybuju sice o patchi, ale v zásadě máš pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.