altair125 Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Ne nic :( asi si to objednám pod stomeček z playcentra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Já už raději počkám na fleš :D do Vánoc by měl být ! Ale všechny novinky AP 2.5 obsahovat nebudou, např. Create a Apache... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 No buhvi co bude po roce 2010.Kdyz muze vzniknout na dalsi novinky klidne ap 2.6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Juchu xzone uz poslal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Já už raději počkám na fleš :D do Vánoc by měl být ! Ale všechny novinky AP 2.5 obsahovat nebudou, např. Create a Apache... sry že to sem strkám, ae Create tu ochranu mit nebude ?? fakt :) .... a kdy vyjde ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 nebude a už vyšla :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 sry že to sem strkám, ae Create tu ochranu mit nebude ?? fakt :) .... a kdy vyjde ??? Oficiálně v Evropě za 2 dny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillDalos Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Mám dotaz. Pokud mám Samsung mechaniku a hry patchuji na Wawe 3, a firmware mám myslím 1.4 iXtreme nebo něco takového, tak je tady pravděpodobnost, že by mi to nějak jelo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Musim to koupit,ja to proste nevydrzim .assassin je proste nejlepsi hra vsech dob,vratil jsem se k dvojce a celej rok co hraju nepropracovany jednohubky(na par vyjimek)je proste assasin obri hra,vydrzi dlouho,jedna z nejkrasnejsich grafickych podob,historicka mista,proste vsechno je grandiozni.Tohle je asi jedina hra,za kterou ty prachy opravdu stoji.Ne asi ale urcite-proste jedna z tech vyjimecnych a ze jich neni moc . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillDalos Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Takže teď jsem se dočetl, že Samsung a některé Hitachi mechaniky nepodporují AP.25 a celou proceduru úplně přeskakují, takže jdu stahovat a pak vám povím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Český Eurogamer 9/10, Hrej.cz 8/10. Metacritic 91 na základě 27 recenzí. Nejnižší hodnocení 8/10 od amerického IGN (kde mimo jiné uvádějí, že gameplay je 20+ hodin, což je velmi potěšující, vezmemli v úvahu, že je zde ještě multiplayer). Snad to přijde už zítra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Výpis všech recenzí..průměr 90% http://www.metacritic.com/game/playstation-3/assassins-creed-brotherhood/critic-reviews Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 K dispozici je také nová verze oprava wawe patche 2.1.2. beta, udajně s W9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 coze?:).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 coze?:).... mam ji staženou a W9 tam je program je pouze ve Francouštině a jedná se pouze o Beta verzy na final buildu se ještě pracuje ... jestli chceš pošlu link na stažení po PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 A k čemu že to je ten program ? Moc jsem to nepochopil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 a jaky je rozdil?jen ze to ukaze ''Wave9'' ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 a jaky je rozdil?jen ze to ukaze ''Wave9'' ? udělal sem screen toho nového beta programu a nasdílím ho na Edisk mužeš ho zkouknout zatím nevyzkoušeno http://www.edisk.cz/stahni/12021/Novy_patchr.bmp_3.71MB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 ok tak my pošli do PM odkaz...ale co je tam nového? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 A má to něco společného stím že by se rozjelo AC B ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NORRIS Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Snad jen to, že to má potencionálně zmáklý ten těžší wawe, wawe9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Snad jen to, že to má potencionálně zmáklý ten těžší wawe, wawe9. A má to něco společného s tím že by se rozjelo AC:B? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Nemá . Opatchováním se hra stejně nedá spustit pokud nemáš starší xbox s mechanikou HITACHI a nebo SAMSUNG a nebo JTAG . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Myslel jsem že když mám SAMSUNG mechanku a flash iX1.5 tak mi to pujde:( ale nejde, muže to být třeba tím že mám Dash Kinect beta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maja75 Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Nemá . Opatchováním se hra stejně nedá spustit pokud nemáš starší xbox s mechanikou HITACHI a nebo SAMSUNG a nebo JTAG . Pokud mám DB 9199, mechaniku Samsung a FW 1.6 tak by mu to po upgradu DB fungovalo? Vyzkoušel už to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.