ctverec23 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 není pravda, mám samsunga 28 a hra mi nejede, sice mám nejnovější FW ale jestli říkáš, že samsung a hitachi - nevím jak u hitachi - jsou z té nové ochrany vyjmuty, musím nesouhlasit! bez updatu tě to dál nepustí, po updatu ti to napíše klasickou hlášku o nečitelnosti disku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Pres 20 stran kecu o Wave9? F.ck u microsoft. Jsem docela rád, že jsem přešel na origošky, zejtra už to roztočim v xku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stfukeyboard Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Já mám taky Hitashi mechaniku a 1.51 FW s kinect update a stejně mi to nefunguje. Spustí se mi to jako film, nevím no co s tím :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Mám to uplně stejně, akorat mám Samsung mechaniku, spisti sem mi to jako Play DVD a nic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vardant Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Je potřeba stáhnout Dashboard update ze stránek MS. Ten na DVD nestačí, je starší a s tím to nejde. Hitachi funguje snad 100%, některé Samsungy ale nejdou, neví se proč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Pres 20 stran kecu o Wave9? F.ck u microsoft. Jsem docela rád, že jsem přešel na origošky, zejtra už to roztočim v xku :) Souhlasím s tebou, dal jsem pryč xko s flashem a cca 100 pálenejch her, stejně jsem je nehrál a člověkovi to za ten pocit nestojí , že má možnost hrát tolik her a stejně je na konec nehraje. Zítra si jdu do X-zone pro Limitovku Assassina, jsem na ni moc zvědavej:-) Hele Desmonde, kdyby jsi chtěl zapařil po LIVEKu tak si mě přidej: UMBERTO CZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Muže mi někdo dát odkaz na stažení nový dashboard kinect ale full verzi? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Souhlasím s tebou, dal jsem pryč xko s flashem a cca 100 pálenejch her, stejně jsem je nehrál a člověkovi to za ten pocit nestojí , že má možnost hrát tolik her a stejně je na konec nehraje. Zítra si jdu do X-zone pro Limitovku Assassina, jsem na ni moc zvědavej:-) Hele Desmonde, kdyby jsi chtěl zapařil po LIVEKu tak si mě přidej: UMBERTO CZ. JJ pridam si te a rad, hele nebyls ty nahodou ten naruzivy paran RDR? O te limitce jsem taky premyslel, ale to uz nebyla k objednani, ja se totiz porad nemohl rozhodnout jestli do brotherhood jit, porad jsem tak nejak cekal ze to bude jen chaby datadisk k AC2 s multakem a to mi za to nestalo, ale po prvnich recenzich jsem hned kupoval. Kazdopadne ta limitka vypada uzasne, urcite bude lepsi nez ta od Fablu 3 ta me preci jen trochu zklamala (i kdyz ne tolik jako samotna hra) no a kam se na ni hrabe Mafia 2 specialni edice to byl ultimatni shit, jeste ten si vycitam ze jsem si to poridil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 http://download.microsoft.com/download/4/1/D/41D9A2BA-3B48-4BD5-B613-122E7C3A1390/SystemUpdate12611.zip Muže mi někdo dát odkaz na stažení nový dashboard kinect ale full verzi? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 ja jsem na originalky nepresel ale assasina si koupim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek4573 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 ted jsem dal full dash a assasin jsem rozjel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janek1468624245 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 A to nám řekni jak..?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek4573 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 dal jsem nejdriv betu dash a nejelo ated jsem dal full z odkazu v tomto vlaknu a jede ale mam hitachi mechaniku a dvd jsem patchnul na nizsi wawe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomati Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 když bych tma dal ten update toho dashe tak by sem to mohl rozjet to NFS ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vardant Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 dal jsem nejdriv betu dash a nejelo ated jsem dal full z odkazu v tomto vlaknu a jede ale mam hitachi mechaniku a dvd jsem patchnul na nizsi wawe Wave není vůbec potřeba měnit, vůbec nic to nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek4573 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 jeste zkusim nfs ale bude to v pohode kdyz jde assasin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 je to kvuli tomu ze ma hitachi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek4573 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 nfs tez funguje bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomati Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 tomek4573: poraď pls jak si Assasina a NFS zprovoznil? mám krátce xko a ještě sem se nesetkal předtim že by mi hra nešla, tka kdybys byl tak hodný a poradil jak na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek4573 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 musis mit Hitachi mechaniku a nebo jtag xboxu jinak to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 To si děláš srandu :D tohle je 25stránka tak si to tu přečti že to jede zatím jen na hitachi a některých samsungzích a musíš mít new dash :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomati Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 co je jtag ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 jezis di do topicu pro blbce. nic proti ale v kazdym topicu je otazka od tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Kazdej nejak zacinal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 to chápu ale on opravud od každého druhého topicu píše otázku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.