toro Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 Btw, slyseli jste spekulace o tom, ze treti dil by se mohl odehravat za dob VFR? Jsem rad ze to konecne nekoho napadlo, ja jsem byl pro tuhle dobu hned po odehrani dvojky a trosku me mrzelo ze tvurce napadala svetova valka, ci japonsko, tohle je podle me nejvhodnejsi. Jen si to predstavte, Pariz18 stoleti, to je jak stvorene pro AC. Tak to by se mi také líbilo . V tomto díle se mi ale nelíbilo že od jisté doby na konci už se nemůžeš vrátit do volné hry na mapě a musíš jen plnit úkoly do konce , který končí titulkama a nedostaneš se zpět.Měl jsem nedodělané nějaké vedleší úkoly na mapě a tak mi to vadilo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adisss Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 Omlouvám se vulgarismy jsem opravil s tím máte zcela pravdu. Omlouvám se za to. Ale za tou odpovědí jako za její podstatou si opravdu stojím. Patří jsem hra jako taková a ne jak ji zprovoznit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adisss Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 jinak když se o tom bavíte jak to bude dál pokračovat já bych nejradši dál pokračoval za Ezia je to fakt super postava :) i když nevím jak brotherhood končí třeba by pak pokračování za ezia bylo uplně nesmyslné.. jediné co vím že nechci aby se to odehrávalo v přítomnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 jinak když se o tom bavíte jak to bude dál pokračovat já bych nejradši dál pokračoval za Ezia je to fakt super postava :) i když nevím jak brotherhood končí třeba by pak pokračování za ezia bylo uplně nesmyslné.. jediné co vím že nechci aby se to odehrávalo v přítomnosti Pristi rok se dockame dalsiho dilu. Bud pujde o dalsi doplneni eziova pribehu nebo o plnohodnotny treti dil. Pokud to bude trei dil, urcite se zmeni prostredi a tedy i postava a je dost mozne ze desmond dostane opet mnohem vic prostoru. Kazdopadne ja jsem pro zmenu, ac mam ezia velice rad. A jsem hodne naklonen VFR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruiser Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Ok pardon, asi se na me podepsalo....no radsi neres me co zo to mohlo :) Verejne se ti omlouvam asi musim prestat hulit :) no vidíš, alespoň máme oba jasno 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 V Paříží by to bylo celkem slušný, ale Ezia už bych nechal být. Sice ho mám strašně rád jako postavu ale už by to nebylo ono... Edit: Jak se vám líbí to nejlepší brnění?:D mě teda dost, je takový luxusní a pro staršího Ezia ideální:D A mám eště dotaz jakou používáte zbraň? Jám mám Heavy ten nejlepší meč, ale docela mi vadí že je dost velký a těžký tudíž ty souboje sou takový pomalí, ale ty rány sou fakt zábavný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 tak jsem dostal Kinect a musím dohrát co nejdříve Brotherhood. Zatím jsem hrál asi 5 hodin v kuse :D Jaký je asi herní čas u této hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cwikla Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 tak jsem dostal Kinect a musím dohrát co nejdříve Brotherhood. Zatím jsem hrál asi 5 hodin v kuse :D Jaký je asi herní čas u této hry ? asi tak cca 12 hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 asi tak cca 12 hod To bych rekl minimum, kdyz jedes jen hlavni pribeh bez vedlejsich misich. ja skoro se vsemi vedlejsimi misemi hodne pres 20 hodin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Já hraju úplně všechny vedlejší mise, snažím se všechno všude posbírat, kupuju všechno co se dá a už mám nahráno přes 20 hodin a teprve 25% !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cwikla Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 To bych rekl minimum, kdyz jedes jen hlavni pribeh bez vedlejsich misich. ja skoro se vsemi vedlejsimi misemi hodne pres 20 hodin... hej ale on pisal ze to musi rychlo prejst tak mu staci hlavne misie prejst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 hej ale on pisal ze to musi rychlo prejst tak mu staci hlavne misie prejst Kvoli Kinectu? Len aby sa potom prvom opojeni rychlo nevratil k AC:B :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Tak jsem to dojel. Mám ted cca 10 hodin. Dal jsem všechny mise povinné , většinu Borgia towers , všechny Leonardo machines , je tam ještě něco zajímavého ,co bych měl zahrát ? :) Jak se používá parachute ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Tak jsem to dojel. Mám ted cca 10 hodin. Dal jsem všechny mise povinné , většinu Borgia towers , všechny Leonardo machines , je tam ještě něco zajímavého ,co bych měl zahrát ? :) Jak se používá parachute ? Pridrzenim x, ale dost casto to blbne, alespon me se casto stavalo ze mi nesel spustit ikdyz jsem ho mel, musel jsem si jit dokoupit ke krejcimu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 coze jen 10 hodin?To ja mam 10 hodin za sebou a modlim se at jeste neni konec.Cekam stale kdy dostanu ten vyssi skok pro ezia,jak se odrazi a zachyti pomoci Tlacitka B jak to bylo ve dvojce,na to cekam protoze stale lozit dokola veze me uz nebavi.,nebo kde sezenu ty rukavice od leonarda?TO nejdriv musim udelat vsechny jeho mise ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HolyGamer391 Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Čekám jen na CZ limitovanou edici :) uz se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 když doděláš všechny jeho mise ,ta kdostaneš parachute. Leonardo se vždycky někde objeví ( označí se ti nějaká lavička ) ,tam dáš interact a máš možnost si to u Leonarda koupit ( ten skok , 2 ty ostny na rukavici a ještě něco , a to jsem nepochopil ). a těch hodin mám 11 jsem zjistil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 U Leonarda na lavičce si mužete koupit: Druhý Hiden Blade, vystřelovací Poison a železnou pěst. Na ten padák si uz nepamatuju kde jsem vzal, ale mužu si ho kupovat u krejčího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WeZzy Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Zdravim mám problém jsem takový ten všetečka který vše sbírá zvláště když jde o AC ale když jsem si koupil mapu na ty vlajky Borgia zjistil jsem že mi potom 12 vlajek chybí neví někdo co s tím nechci to dělat celé odznova podle map Guidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ungaro Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Tak musím říct, že tato hra mě neskutečně baví. Mám nahráno cca 38 hodin. Vše co se dalo na mapě koupit a posbírat je pryč, mise od zlodějů jsou na 100%, kurtyzány a ti druzí cca 70% a hra je dohraná na 60% :D . Ale dnes jsem zjistil, že je potřeba ještě dohrát všechny vedlejší mise, úplně jsem opomenul sector 16 atd. Je to opravdu našláplá hra. Bohužel už teď vím, že ale 1000G nebudu nikdy mít, na live nechodím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Ja dokoncil vsechny leonardo machines mise a nikde nemuzu leonarda na lavicce najit a to jsem sedel uz na hodne lavickach,sakra kde je.Nepostnul byste mi nekdo lokalitu kde ho najdu,rad bych si koupil ty zelezny rukavice na splhani nejspis.Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Ja dokoncil vsechny leonardo machines mise a nikde nemuzu leonarda na lavicce najit a to jsem sedel uz na hodne lavickach,sakra kde je.Nepostnul byste mi nekdo lokalitu kde ho najdu,rad bych si koupil ty zelezny rukavice na splhani nejspis.Diky. Velky L na mape :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Ja jsem asi slepy,kdzy byli mise s leonardem slo to videt.ted hledam L na mape a nevidim nic.Nechapu.Jdu hledat dal he. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Z hlavy ti reknu ze je to nekde na severovychode (je takovy maly slum pod akvadtuktem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Uz jsem leonarda konecne nasel diky,musel jsem vypnout na mape par veci,bylo to neprehledny.Jinak se jeho pozice neustale meni,ma nejaky tri oblibeny mista.Dobehl jsem a lavka zmizela he a pak se objevil asi 600 metru ode me,ale to uz jsem ho nenechal zmizet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.