xFrag Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Hrajete někdo multiplayer? Docela bych to chtěl zkusit, když mám teď na jednom účtu měsíční gold) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Kde si muzu ulozit obleky?Jsem dodelal vsechny ty skryse romulusu a mam ted jakejsi spesl oblek ,tak by me zajimalo kdyz se prevliknu ,kde ho pote vezmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WeZzy Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Mas vsechny ulozeny v Eziove skrysi na pude- na mape jako Ezio's hideout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Tak konec jsem moc nepobral he. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Takže dohráno :) . Konec byl Epic jak svině :D,ale kvůli hudbě jsem čekoval i credits a jak tam mluvili to ,,Shit he's go in to shock!" ,,Put him back in to machine!It's the only way to fix this" ,,But the animus did this to him" ,,Am I the expert or not ? Do it!!!" ,,No" tak to ,,no" podle mně říkal Desmond a ten chlap co to tam korigoval byl podle mně ten co nás držel v jedničce v té budově :) . Co myslíte ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Takže dohráno :) . Konec byl Epic jak svině :D,ale kvůli hudbě jsem čekoval i credits a jak tam mluvili to ,,Shit he's go in to shock!" ,,Put him back in to machine!It's the only way to fix this" ,,But the animus did this to him" ,,Am I the expert or not ? Do it!!!" ,,No" tak to ,,no" podle mně říkal Desmond a ten chlap co to tam korigoval byl podle mně ten co nás držel v jedničce v té budově :) . Co myslíte ? :) Jakoze ten co rikal at ho tam strcej ze je ten z jednicky? To byl spis ten z dvojky a brothethoodu, bratr assassin :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Jakoze ten co rikal at ho tam strcej ze je ten z jednicky? To byl spis ten z dvojky a brothethoodu, bratr assassin :) To je taky možné :) . No uvidíme :( ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 To je taky možné :) . No uvidíme :( ... :D Nechce vyvolavat dohady, ale rekl bych ze to je jasny a i logicky, vubec me nenapadlo uvazovat nad nicim jinym EDIT: Beru zpět, poustel jsem si to znova a jsou tam dva muzsky hlasy,takze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Nejakou chvili jsem to tu nesledoval... je nejaka sance, ze rozjedu ACB bez toho, abych musel preflashovat mechaniku? Na boxu mam nahranej beta kinect dashboard a FW mam 1.6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Nejakou chvili jsem to tu nesledoval... je nejaka sance, ze rozjedu ACB bez toho, abych musel preflashovat mechaniku? Na boxu mam nahranej beta kinect dashboard a FW mam 1.6 Šlo by to podle toho postupu updatování DB kdyby jsi měl DB nejvíce 9199 . Ale protože už máš vyšší , tak máš smůlu a už jedině přeflashovat na LT + 1.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Takže žádná změna za tu dobu, díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiroNall Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Chlapi co si dát občas nějakou tu hru ? :)) Nebylo by ideální sepsat tu všechny gamertagy, ať se pak nehledáme složitě ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Hrajete jeste nikdo? Ja jsem se domlouval s Umbertem ale ten ted porad hraje gearse a bo zda se mi, ja zase HR, ale kdyby se seslo treba sest lidi na alianci tak dam rad :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiroNall Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 R u kiddin me? My jsme spolu hráli teď někdy desmonde, možná sem si tě i přidával :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 R u kiddin me? My jsme spolu hráli teď někdy desmonde, možná sem si tě i přidával :)) To si me musis s nekym plest ja jsem Brotherhood dlouho nehral... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiroNall Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Věř mi, že tenhle nick se mnou hrál :D předevčírem asi nebo tak nějak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Věř mi, že tenhle nick se mnou hrál :D předevčírem asi nebo tak nějak :D Wtf? DoNNie JeNxteR tenhle týden určitě ACB nehrál :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiroNall Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Hrál se mnou několik wanted her, fakt :D Možná to byl DoNNie JexteR, ale to bych neřekl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Hrál se mnou několik wanted her, fakt :D Možná to byl DoNNie JexteR, ale to bych neřekl :D To asi byl. Nechci se hadat, ale myslim ze sam vim nejlip zda jsem neco hral nebo ne. A posledni dva dny jsem nehral skoro vubec a jestli jo tak jen GTA a Halo Reach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiroNall Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 V pohodě :) My bad, asi vlčí mlha z penicilinu. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Jaky mas nick, musel jsem si te kvuli tomu AC pridavat, jestli je to MiroNall tak te nejak moc na LIVu nevidam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiroNall Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Právěže sem hledal nějakou hru a nejspíš sem tam viděl takovejhle nick :D Yop, MiroNall :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Právěže sem hledal nějakou hru a nejspíš sem tam viděl takovejhle nick :D Yop, MiroNall :) Ok tak jsme dva, kdyby jsme to hrotilo myslim ze by se dal pohrotit jeste umberto a bitchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiroNall Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Super :) Já až se dostanu na live tak si tě přidám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Super :) Já až se dostanu na live tak si tě přidám :) Ja te podle me mam takze bys mel mit i ty me, kazdopadne od zitrka tu tyden nebudu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.