onefootman Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 na wave 2 mi abx hlásí chyb jak maku,cely cerveny a wave 3 to sami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 sice nejsem expert ale co wave 7? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ungaro Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 No, takže Xbox hlásí chybu, že disk je nečitelný. Počkáme do zítra co soudruzi v zahraničí vymyslí :) . Mám aktuální dashboard, nakonec jsem musel updatovat přes USB, protože Assassin má v sobě beta dashboard. Obratem jsem pro klidné svědomí otestoval pár her a všechno funguje. Jak nové Black ops, tak forza 3 ultimate i dirt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ungaro Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 posted by jaja99 at WF U 90-95% konzol to bohuzial nepojde. Teraz som precital asi 250 prispevkov na najvacsom HUn trackeri a o nieco som mudrejsi, i ked stale vsetko nechapem. V skratke: kto ma Hitachi 1.51 xtreme flash, ten moze kludne dat uprage a hrat. Nova ochrana totiz "utoci" priamo na mechaniky a prave Hitachi je imunny voci tomu. Na novych 1.6 flashoch to nejde. Na starych "srotoch" to mate sancu rozchodit. Ide o to, ze tutuo hru spustite len s novym dashom (kinect), ten ale zabrani hram s ochranou 2.5, aby sa spustili na novsich "masinach" (necitatelny disk). Hra sa da bez problemov naistalovat na HDD, ale uz nie spustit. Ziadny patch vam nepomoze, tato 2.5 hovadina totiz utoci na uplne inu vec... Tak ako vsetko predtym, aj na toto sa najde riesenie. Ale podla toho, co som cital, treba pockat cca 2 mesiace.... Vacsina novych hier uz bude Wave9, teda s touto hovadskou ochranou... kto nevie, ci ma Hitachi, podla tychto obrazkov to vie zistit: http://www.llamma.com/xbox360/Xbox_360_DVD_Drive_Comparison.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvorig Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 hehe cca 2 měsíce :) kdo to vydrži ? já teda ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 To budou ale zkurveny vanoce,.....aspon ze ted 2 worlds 2 za neco stoji -odehráno 30 hodin a mam pocit ze jsem porad na zacatku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 to nas bude vic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ungaro Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Jako těšil jsem se jak zítra zapařím a vypadá to bledě :( Teď se modlím, aby touto ochranou nebyly pořešený nový Need for speed, to by mě kleplo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Jako těšil jsem se jak zítra zapařím a vypadá to bledě :( Teď se modlím, aby touto ochranou nebyly pořešený nový Need for speed, to by mě kleplo :) Já na ně taky čekam,netusis kdy by se mohli objevit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 ja doufam ze nekdo na neco prijde a ukaze vsem jak to docela jednoduse obejit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ungaro Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 No, poslední hry unikly zhruba týden před ofiko vydáním, takže během víkendu by se snad mohlo poštěstit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 jak poznam jakej dash tam mam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ungaro Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 v setings xboxu - najed na system info a napravo nahoře se ti ukáže tvoje verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Neco jsem nasel ale moc chytrej z toho nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 jak sem na tom kdyz mam dashboard 2.0.9199.0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ungaro Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 No, s tímto dashboardem ti to nepojede, taky jsem ho měl. Mohlo by tě zachránit, kdyby jsi měl mechaniku hitachi a fw 1.51. To by tě nová ochrana neohrozila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Jestli jste někdo koukal na to video co jsem poslal odkaz na youtube tak mi pripada,ze hru nainstaloval na disk (to jde) ale pro spusteni ty hry pouzil orig.jinou...to by mohlo fungovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 dash mam 2.0.9 mechaniku benq Lite on xtreme LT v1.1 s tim to teda nerozfacham? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ungaro Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Myslím že ne. Onefootman: Jakou má logiku nainstalovat pálenou hru a pak to spustit přes originálku? Taky se mě podaří to nainstalovat, ale nespustí se to, hlásí to nečitelný disk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 No ja nevim ale co jsem cetl o ty ochrane tak potrebuje nejakou vymenu dat ci co o tom ze je to originálka,a pak se to spusti...a pokud mas hru nainstalovanou na disku tak by teoreticky stacilo jen konzoli "namluvit"ze je tam origos...no ja nevim soudim podle toho co jsem videl na netu,ale nejspis je to fake,pokud jsi to zkousel a nejde tak se neda nic delat..byl to jen napad...tech tu jeste bude :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 tak tady mame dalsi release... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 A je to na něco dobré ? : tak tady mame dalsi release... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 nevim, ted to stahuji ale kazdopadne ten vypis z abgx360 je jinej, tak snad je tu nejaka nadeje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Spíš bych řekl že budeme muset počkat na novou verzi 360Wawespatcher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 To nejpodstatnější tam ale pořád je: AntiPiracy2.5 media. Nečekej, že to půjde. Fox: spíš na novou verzi FW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.