Gerrapa Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Tk zatim no to vis ze mi de o to to spustit to co sem vypalil mi xbox vratilo uz aspon 10x :D ale nevypadá to tak pze to vyslo vcera vecer sou to pocatky taky to tipuju max na 2 tejdny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 ano c4ega pry tenhle vikend jiz testuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MufExOu Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Works: Drive: Lite-On LT: 1.1 Patched to wave 4. new dashboard update (2.0.12416.0.Beta). ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 zvlastni, jak jsi to udelal??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Půjdu to zkusit pač mám taky beta dashboard a možná stím to nějak nespolupracuje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 ze bych to taky hecnul ,mam lite on 1.51 ,wave 3 .KOlik mista zabira ten novej dashboard,nebo to jen prepise ten stary dashboard? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Nezabíra to nic instaluje se to do vnitřní paměti Xka, takže buď v klidu ;) ze bych to taky hecnul ,mam lite on 1.51 ,wave 3 .KOlik mista zabira ten novej dashboard,nebo to jen prepise ten stary dashboard? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 nanaki: Proc myslis ze by to neslo vem si to ten system update v isu je stejny jako u fable 3 vtom system update(coz je cely novy dashboard obsahuje naprosto shodne soubory)Smazat system update coz se mi nedari momentalne,ale proc si myslim ze by to slo ?Ta ap25 ochrana je v tom novym dashboarde tudiz v system update v isu.Neni to zadna zmena,napriklad prohodit system update(nebo smazat) se starsi hrou zabalit a udelat iso.Jde tam pouze o to odstranit ten system update aby to nechtelo aktualizovat dashboard.Jenze kdyz rozbalim iso,nemuzu z toho dostat ten system update ,ale u i jinych her mi to slo odstranit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Byl bych rád kdyby se to nějak už vyřešilo, pač mě to začíná flustrovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparh4wk Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Půjdu to zkusit pač mám taky beta dashboard a možná stím to nějak nespolupracuje :D nejake info o uspechu/neuspechu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altair125 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 U mě je neuspěch a už mi nejde i Fable 3 :D už se těším až to ten novej flash vyřeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Nejede mi to, prostě počkat fakt na fleš nebo nějaký patcher.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altair125 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 No já jenom doufám že takových her nevýjde víc než bude novej flash... Kdyžtak znovu odehraju starší hry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Přesně asi se vrhnu na Mafii 2, nemám všechny playboy magazíny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altair125 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 jn mafii 2 taky nemám na 100 % ale asi zkusím dojet Call of duty black ops na veterána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Lidi sbirali jste v cod intely?ja kdyz sem na nej narazil tak jsem ho sebral,ale nevim k cemu sou....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 AC:BH - wave 9 - AP 2.5 - SSv3 Spusti ju uzivatel s: DB: 2.0.12416.0 a viac [ http://www.edisk.sk/stahni/57041/_SystemUpdate12416.rar_85.85MB.html by Trezzor ] Mechaniky: Starsie Hitachi (na 78fk mi to neslo), Samsung (25?), (28?) LiteOn - lubovolny FW (prisposobeny wave) + HW zasah [neoverene, pocas dna pretestujem] ze by?povez nam trezzzore funguje to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altair125 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Lidi sbirali jste v cod intely?ja kdyz sem na nej narazil tak jsem ho sebral,ale nevim k cemu sou....? Dostaneš za to achievement když je najdeš všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Přesně ten mám a stejně to nejde... AC:BH - wave 9 - AP 2.5 - SSv3Spusti ju uzivatel s: DB: 2.0.12416.0 a viac [ http://www.edisk.sk/stahni/57041/_SystemUpdate12416.rar_85.85MB.html by Trezzor ] Mechaniky: Starsie Hitachi (na 78fk mi to neslo), Samsung (25?), (28?) LiteOn - lubovolny FW (prisposobeny wave) + HW zasah [neoverene, pocas dna pretestujem] ze by?povez nam trezzzore funguje to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 nanaki: Proc myslis ze by to neslo vem si to ten system update v isu je stejny jako u fable 3 vtom system update(coz je cely novy dashboard obsahuje naprosto shodne soubory)Smazat system update coz se mi nedari momentalne,ale proc si myslim ze by to slo ?Ta ap25 ochrana je v tom novym dashboarde tudiz v system update v isu.Neni to zadna zmena,napriklad prohodit system update(nebo smazat) se starsi hrou zabalit a udelat iso.Jde tam pouze o to odstranit ten system update aby to nechtelo aktualizovat dashboard.Jenze kdyz rozbalim iso,nemuzu z toho dostat ten system update ,ale u i jinych her mi to slo odstranit . System update není stejný, jako u Fable III. F III byl Wave 6, tahle hra je Wave 9, tzn. jiná verze dashe. To, že se soubory jmenují stejně, neznamená nic, srovnej si jejich velikosti. Pořád ale narazíš na jednu věc. AC potřebuje ke spuštění určitou verzi FW, když ji nemá, nespustí se. Tzn. nedokážeš AC spustit třeba na 9199, hra ti to nedovolí. Jediné řešení je pozměnit XEX hry, ale takový XEX nespustíš na obyčejné konzoli, ale pouze na JTAGu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 JJ mas pravdu,stejne mi ten system update nejde odstranit. Ale co ten dasbhoard od trezora pry obsahuje ssv3 a mozne je ze to pujde na samsung,hitachi ale i lite on.Trezzore ozvy se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Dash od Trezzora těžko může obsahovat SSv3, nebo obecně nějakou věc, která tam není už originálně. V tu chvíli by se jednalo už o Custom Dash a ten jde spustit pouze na JTAG konzolích. IMO je teď pouze pár možností. Buď to zkusíte, hra půjde a vy se zařadíte mezi tu hrstku lidí, co mají z prdele kliku. Nebo to vyzkoušíte, hra nepůjde, máte flag a už radši nikdy nelezte na Live. Nebo počkáte na LT+. Je to na vás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toshiba25 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 http://www.nextgenupdate.com/forums/xbox-360-exploits-hacks/238758-exploit-ap2-5-dashboard-12611-hack-fable-iii-now-run.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Můžu se mýlit, ale řekl bych, že cesta instalace čipů není pro většinu lidí ta pravá. Nejspíš to je možnost (aspoň pro Fable III), ale kdo ji využije? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Hm tak mi to nejde,updatoval jsem a vlozil assasina najelo to nabehl jakejsi dalsi update s 190mb dal jsem ano a v pulce mi vyjelo disc are unreadeable ,ale fable mi jede normalne.ach joooooooooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.