silver Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Čau musel sem si pre instalovat win7 ale po dokonceni a prvni zapnuti se mi Stratila Jednotka D: s 500gb...zapojený je mám.(doufám) Co s tím?díky Screen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Refreshhhhh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 refreshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Prosiiim pomoccteee! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Heeeeeelp... :( klidne reknete co vam mam rict...atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caze Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 www.pc.poradna.net .... napiš svůj problém sem, tam ti určitě poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Tak touhle může mít spoustu příčin :( já měl podobný problém a stačilo mi nainstalovat drivery ale pochybuju že ty budeš stejný případ :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 OMG!!!!!! :( Aspon vám dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrasek11 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 V klidu podle mě to není nic vážnýho. V prvé řadě s zkontroluj jestli je disk dobře zapojený. Potom se podívej do Biosu klávesou F2 nebo Del ihned po zapnutí PC. Pokud tam ten disk uvidíš je to dobře, pokud ne, tak to znamená, že ho máš špatně zapojený, naswitchovaný nebo odešel. Pokud ho tam uvidíš najed do windows a na internetu si vygoogluj něco o Spráce disků. Já tu jsem v práci a mám tu starý xp, takže ti moc s navigací neporadím. No a až tam budeš tak se podívej jestli tam ten uvidíš a pokud ano tak mu přidej oddíl, je to možná důvod proč to ten tvůj kompl nevidí, protože fyzicky tam asi bude. Kdyby něco dej vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Tak podle me neodesel... je skoro nový a moderni...a zdroj mam taky novej...takze nejsou psokozeny draty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Takze : Kdyz jdu do biosu a dam to prvni tak tam mam SATA 1,2,3,4 ale not detected...Tak nevim...Hdd je 500 gb Western digital... nemate nekde jak pripojit tohle hdd(trba jdem to pripojil spatne) pripojka je takova ta mala bila(ne ta velka se ctyrma dirama) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 uppppppppppp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Tu malou bílou (SATA) nikam jinam než do SATA portu na základce zapojit nemůžeš, takže si to zkontoluj jestli ho máš zapojený na základce, kdyžtak ho zkus odpojit a znovu zapojit, teďkom nevím jestli mají SATA i přídavné napájení takže... Pokud ho stále nevidíš tak může být problém že nemá přižazenou jednotku(C,D,E), přejdi do Ovládací panely -> Nástroje pro správu -> Správa počítače -> Správa disků -> A podívej se pokud tam ten disk vidíš jestli ano bude, , tu nastavíš tak, že Pravým -> měnit písmeno jednotky. Potom restart. Teďkom jsem se díval na net možná může být problém v tom že nemáš SATA povoleno v Biosu (F2), zkus se tam podívat. Doufám že ti to pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Tak tu správu disku uz sem znal a koukal sem se tam...Neni tam...nevim jak to mam povolit...ale dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Upppppppppp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Uppppppppppppppppppp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Uppppppppppppppppppppp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 refreshhhhhhh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrasek11 Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Podařilo se ti to už sprovoznit? Nejednoduší bude, když ten disk vytáhneš z pc ven a vezneš ke kamarádovi nebo k někomu kdo bude ochotný tvůj disk připojit do svého pc. tak zjistíš jestli ten disk vůbec jede. Protože pokud ho máš dobře zapojený což jestli máš disk se SATA řadičem by neměl být problém, bude možná problém někde v HW disku :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Nečítal som prvú stránku , ale toto sa stalo aj mne. Keďže som v PC ešte nič nemal , tak som urobil formát a pomohlo to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Btw jak ma udelat format neceho "co v PC nemam" ? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 UPPPPPPPPPPPPPPP Btw jak ma udelat format neceho "co v PC nemam" ? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Ja som to urobil tak , že pri formáte , kde si vyberáš kam nainštaluješ windows , tak tam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Mě to udělalo když jsem nainstaloval 64-bit verzi tak se mi taky ztratil nainstaloval jsem 32-bit a fungoval normálně možná je to verzí windows.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Měl sem 32 bit verzi a ted ji ma zas...U toho formatu sem tam nic nemel...mel sme tam myslim jenom u win xp tohle : (pri instalaci win 7 ) Disk:0 partition Disk:1 System...Ale D: nic...jde mi ot o ze je to kvalitni HDD ecko a neni moc levny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.