kobylka1998 Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Caw...pls mám Monitor LG Flatron L1960TR-BF a mám PS3 propojené pomocí kabelu HDMI-DVI.Jde nějak připojit zvuk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sinistracz Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 DVI samo o sobe zvuk nepřenese budeš potřebovat TV-out kabel (dodavá se s konzolí , 3 cinche) a redukci z levyho a pravyho cinche do 3,5 mm jacku pak mužes připojit na PS3 jakykoliv bedinky (se zesíkem) k PC nebo sluchátka (ale ty moc nahlas hrát nebudou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pbl.prochy Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Už jsem to někomu psal,takže u tebe by to mělo fungovat stejně,takže asi takhle:Z PS3 natáhni druhej kabel AV ( jako byl u PS2 ) a ten zapoj do repráků. Takže máš obraz do monitoru přes HDMI a zvuk přes AV. Pak v PS3 najeď na SETTINGS/SOUND SETTINGS/AUDIO MULTI OUTPUT a ten dej ON. Pak by měl jít zvuk do repro po tom AV kabelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kobylka1998
Caw...pls mám Monitor LG Flatron L1960TR-BF a mám PS3 propojené pomocí kabelu HDMI-DVI.Jde nějak připojit zvuk?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.