kobylka1998 Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2010 Caw...pls mám Monitor LG Flatron L1960TR-BF a mám PS3 propojené pomocí kabelu HDMI-DVI.Jde nějak připojit zvuk? Citovat
0 sinistracz Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2010 DVI samo o sobe zvuk nepřenese budeš potřebovat TV-out kabel (dodavá se s konzolí , 3 cinche) a redukci z levyho a pravyho cinche do 3,5 mm jacku pak mužes připojit na PS3 jakykoliv bedinky (se zesíkem) k PC nebo sluchátka (ale ty moc nahlas hrát nebudou) Citovat
0 pbl.prochy Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 13, 2010 Už jsem to někomu psal,takže u tebe by to mělo fungovat stejně,takže asi takhle:Z PS3 natáhni druhej kabel AV ( jako byl u PS2 ) a ten zapoj do repráků. Takže máš obraz do monitoru přes HDMI a zvuk přes AV. Pak v PS3 najeď na SETTINGS/SOUND SETTINGS/AUDIO MULTI OUTPUT a ten dej ON. Pak by měl jít zvuk do repro po tom AV kabelu. Citovat
Otázka
kobylka1998
Caw...pls mám Monitor LG Flatron L1960TR-BF a mám PS3 propojené pomocí kabelu HDMI-DVI.Jde nějak připojit zvuk?
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.