Pit-Bull Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 v čestině to asi není co? xD a když je to rok 2009 tak je to docela novinka co? :D http://gametime.cz/produkt/9/aion-the-tower-of-eternity tohle myslíš že mám koupit?? takže se tu nemenuje jenom AION xD ale ten název je delší to jen aby to nebyl zrovna ten datadisk xD a za 600Kč je docela levný :) a na MMORPG 10GB no LOL!! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 v čestině to asi není co? xD a když je to rok 2009 tak je to docela novinka co? :Dhttp://gametime.cz/produkt/9/aion-the-tower-of-eternity tohle myslíš že mám koupit?? takže se tu nemenuje jenom AION xD ale ten název je delší to jen aby to nebyl zrovna ten datadisk xD a za 600Kč je docela levný :) a na MMORPG 10GB no LOL!! :D Kup si to kde chceš, jo jmenuje se to Aion: The Tower of Eternity (rozšíření Aion: Assault on Balaurea), levný je to přotože je to OEM. 10 GB je ti málo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caze Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 a na MMORPG 10GB no LOL!! .. to myslíš, že je málo, nebo hodně? koukni na wow, to má o hodně víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 myslím že docela hodně xD a OEM nevím co znamená xD PS: takže Aion: The Tower of Eternity je lepší než Aion: Assault on Balaurea a má tu hru tady někdo?? je good? :D a mám to teda koupit z této stránky? xD sry za hodně otázek ale moc vám děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caze Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 a má tu hru tady někdo?? je good? žádná hra není "good", žádná hra není ta nejhorší .. každej má jinej styl, každýho baví něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 myslím že docela hodně xD a OEM nevím co znamená xDPS: takže Aion: The Tower of Eternity je lepší než Aion: Assault on Balaurea a má tu hru tady někdo?? je good? :D a mám to teda koupit z této stránky? xD sry za hodně otázek ale moc vám děkuju Ježiši, kolik ti je a odkud jsi utekl? Aion je Aion a je furt stejnej, Assault on Balaurea je jen rozšíření, na hru si musí každej udělat obrázek sám. OEM znamená bez obalu, bez cédéčka. A kup si to sakra kde chceš. Pokud potřebuješ srovnat ceny tak jdi na heureka.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 AHA takže na ty otázky kašlu xD ten datadisk stejně nepotřebuju a je k hov.. xD takže mi sem hoďte odkaz na obyčejnou hru AION ale originál celou ne bez obalu a bez cédéčka nebo co si to psal prostě funkční origo bez chyby a do 900 Kč xD díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 AHA takže na ty otázky kašlu xD ten datadisk stejně nepotřebuju a je k hov.. xD takže mi sem hoďte odkaz na obyčejnou hru AION ale originál celou ne bez obalu a bez cédéčka nebo co si to psal prostě funkční origo bez chyby a do 900 Kč xD díky Ty nejspíš nechápeš smysl toho všeho viď. On ti je ten obal a CD k ničemu, protože to jednou nainstaluješ a pak je ti to naprasto volný, maximálně tak pro dobrej pocit, hlavné je takove kód kterým tu hru aktivuješ víš? Jseš (s prominutím), takovej hňup že neumíš do vyhledávače napsat Aion? http://hry-pro-pc.heureka.cz/aion/... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 jo a platí se měsíční poplatky u té hry?? já četl že jo. no počkat když tak je ten kod jen tak z čeho to teda nainstaluju? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caze Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Tohle je provokace, to už jinak není možný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Bože hele doporučuju ti smazat účet tady na cf. Notes prodat a koupit si tamagochi nebo tetris od vietnamců tohle je na tebe moc složité. Ten kód ti asi s velkou pravděpodobností přijde mailem pokud budeš kupovat přez steam. . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Ale hru nemám takže na to kašlu xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 jo a platí se měsíční poplatky u té hry?? já četl že jo.no počkat když tak je ten kod jen tak z čeho to teda nainstaluju? :D Takže jinak a snad tím už zodpovím všechny tvé otázky: Ano hra se na oficiálním serveru platí, existují však alternativi zvané free servery, kde za hraní nic neplatíš (ne žádnej odkaz ne free server ti nedáme, protože už tu jeden je). Víš ty na tom oficiálním servru zadáš ten kód a ta stránka ti nabídne aby jsi si to stáhnul, protože u Onlinovek (výjma snad Guild Wars a já nevím čeho snad), je to stahování k ničemu důležitej je ten kód, kód, sakra kód už to chápeš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 nemám ani steam ani hru a ani kod xD akze na to kaslu i kdyz je to jedna z mala her kerou rozchodim a nestoji moc :( ale je to moc slozite :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Takže znova: xD 1) stáhnu STEAM (zdarma) 2) koupím kod kterej příjde e-mailem do ? dne (cca 500kč) 3) stáhnu hru pomocí kodu (zdarma) - musí se stahovat v kuse nebo můžu i pozastavit stahování na další den? 4) seženu (zdarma) server a hraju na furt zdarma PS: podle mě by vše vyřešil link na celou hru AION (CD/obal,kod,....) třeba i za víc než 800kč ale včše ať nemusím nic stahovat a je pak taky vše zdarma... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 No, tak pokud už teď plánuješ hrát na free serveru tak si to stáhni normálně zdarma přičemž, to pak bude celý zdarma, ono je to vlastně kupovat úplně k ničemu, pokud nechceš hrát na ofiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 takže koupená hra se nedá hrát na free serveru?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Panebože dejte mu někdo BAN tohle snad ani neni možný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 takže koupená hra se nedá hrát na free serveru?? Jistě že dá, neregistruješ hru (nebo respektive registruješ), registruješ si ten kód na svůj oficiální účet, ta hra je furt stejná prostě ju nainstaluješ a tím to hasne, jestli pak půjdeš hrát na ofik, nebo na freečko je jen na tobě, hra je pořád stejná, jenom podotýkám že je pak zbytečný ji kupovatm když chceš hrát stejně na freečkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Hele jinak . . . kup si tu hru nevim třeba na playcentru.... a hraj na ofiku... jen ať idioti platěj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 tak to už je jedno ne jestli koupim kod za 500kc nebo komplet hru za 800kc nebo kolik to stoji xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 no dobre ale tu hru si muzu stahnout pres steam zdarma a pak ji hodit na externi disk nebo bude jen ve steamu a nemuzu ji nikam pretahnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Tady se narodil někdo s nohama napřed, debilita jen čiší! :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 ja to jakš takš chápu ale radši se ujišťuju než něco koupím!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 A nechápu co mi tady furt vykládáte že sem vůl když za to chci platit když jste mi napsaly že i s origo hrou můžu hrát na free serverech tak co?? akorád zaplatím navíc za hru abych ji nemusel stahovat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts