Psenda Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 zdravim chci se poradit kterej je lepší na hry....jestli Arcade anebo Elite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Oba jsou na stejné úrovni ;) , akorád Elite má lepší výbavu takže nic nemusíš dokupovat ale Arcade obsahuje pouze základ pro hraní.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheSkunk Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Slim ;-) Pokud nechceě být flasher tak SLIM. Protože tak (vůbec) neřve, žere míň elektriky a je READY pro kicknet má v základu 250(4) GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Psenda Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 takze nejlepší je kterej....a na rovinu z jakýkoliv chci to nejlepší ale aby to šlo flashnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frostys Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Arcade (základní výbava = zahraješ si) Elite (stojí víc jen kvůli větší výbavě, což je harddisk a já už nevím co) Já být tebou tak jdu nejlépe do bazarového Xboxu. Tady na fóru se jich v bazaru prodává spoustu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Slim ;-) Pokud nechceě být flasher tak SLIM. Protože tak (vůbec) neřve, žere míň elektriky a je READY pro kicknet má v základu 250(4) GB Ahoj ! Nevnucuj každému xbox slim , když už v druhém případě odpovídáš na dotaz jestli ARCADE nebo ELITE !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Psenda Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 takze asi Elite je lepší že ano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 takze asi Elite je lepší že ano? Zjednodušeně by se dalo říct že jsou stejný :) jenom ELITE má černou barvu . A jak už psali statní , ELITE má v základu HDD a myslím i HDMi port zato Arcade je holá konzole :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 HDMI port má i Arcade, asi si myslel kabel, tak ten se do balení už nedává kvůli ceně a Arcade neni holá konzole, jsou tam kabely, ovladač a integrovaná 512 MB pamět, dokupovat nic nemusíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Ale k Arcade je predsa lepsie dokupit HDD :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ctverec23 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 jestli arcade nebo elite je fuk, kdyz arcade tak urcite dokoupit hdd, ta grafika je pak nesrovnatelne lepsi, v posledni dobe palim na dvd emtec a kdyz jsem hral z dvd, byl to bes, jak se mi pomalu obnovovaly textury, pri rychlejsim pohybu grafika jak z ps2 :D tak sem si obstaral hdd a odted uz vsechno hraju z hadru, 10x rychlejsi loady, zadna besnici mechanika hezky tichucko :) a hlavne nemusim cumet na dvere jak se mi pred ocima pomalu dokreslujou :D proste parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheSkunk Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Ahoj ! Nevnucuj každému xbox slim , když už v druhém případě odpovídáš na dotaz jestli ARCADE nebo ELITE !!! Ahoj ! Já nikomu nic nevnucuju , jen sem mu říkal co je podle mně nejlepší volba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Psenda
zdravim chci se poradit kterej je lepší na hry....jestli Arcade anebo Elite?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.