StReAd Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 Gamertag: BraveDruid21 Headset: Ano i ne (záleží kde hraju, ale spíš ne) Skill: Skilled Kámoš neni na CF, ale dam to sem za něj Gamertag: killborn8 Headset: Ne Skill: Skilled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Seznam updatován! :) Hele nezahrajeme někdy tenhle víkend společně (5-6 lidí) nějakej match, at už private nebo třeba SAD, vždy je sranda z kámošem když mají headset, jeden dá k plantu kameru, druhej C4 a už se jenom čeká :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Gamertag: James XR Headset: samozřejmostí :) Skill: Skilled (moje 1. COD, ale ratio jsem vytáhl nyní na 1,80, jsem 6tá prestige a chopřím/gunshipuju je teďka skoro každou hru o stošest :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Seznam updatován + upráva v seznamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazout Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 GT: paziTka Headset: Ano středně black ops mam par dni, predtim sem paril mw1,2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Tak aby jsme tohle téma trochu obnovily tak od ted jsem dávejte i různé machinimy, různé montage a nebo videa jako TOP 5 Kills a podobně :) Začnu s těmahle videama: 56 Kill streak - OpTic Predator Montage 1 - a na konec nějaké ty srandičky :D - , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctefka Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 GT:x PhOeNiiXxCz Headset: ano skill: skilled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FunkeIngwer Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 GT: FunkeIngwer Headset: Ano Skill: Středně Místo: Bruntál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Funke, přidávám tě do seznamu ale myslím že to kde bydlíš tedy místo, to je každýmu z nás úplně jedno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Boostol by ma niekto cez zombíkov ? ... FPS mi nerobí problém, ale tieto zombidlá sú fakt divné. Live mi končí cca o týždeň a pol, potrebujem achievementy: The Collector - Buy every weapon off the walls in a single Zombies game. Hands Off the Merchandise - Kill the Pentagon thief before it can steal your load-out. Sacrificial Lamb - Shoot at or be shot by an ally with a Pack-a-Punch crossbow and kill six zombies with the explosion. See Me, Stab Me, Heal Me (secret) - Fire a Pack-a-Punched Ballistic Knife at a downed ally to revive them from a distance. Headset mám, pošlite mi PM alebo napíšte sem a pridám si vás. Dnes som mŕtvy, takže asi zajtra alebo cez týždeň, najlepšie by bola už hotová partia. edit: Live vyexpiroval :-) tak uz nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Ten 1. Ajch je nejlehčí když hraješ sám na mapě kino der toten, nebo pokud máš limit edici tak na první mapě z classic zombies, jinak z ostatníma klidně pomůžu, já potřebuju ten ajch Sacrificial Lamb :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 kooochycz Headset: ANO Ještě uvidíme zitra ho jdu koupit :) na ps3 behem 1 dne jsem dosahnul 33 hodnosti ale nevim jak se ohodnotit jestli to je dobry nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal.D. Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 gamertag v podpisu (STroNgEnERGy) Headset: ANO Skill: Kámoši mi řikaj, že sem hroznej skiller, ale já bych se označil středně 8) EDIT: Přidate si mě vy, nebo mam ja? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urnacr Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 GT: urnacr Headset: ano skilled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 GT:hellhound CZ Headset: ano skill:středně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Microsoft a Treyarch uspořádali volný víkend s dvojitými zkušenostmi, jež bude zahájen zítra večer a přetrvá až do pondělka. To byl původní plán :-). Pak byla na Facebook kanálu CoD překočena hranice 10 milionů fanoušků a celá akce tak byla prodloužena až do úterý. Volný víkend, tedy hraní online zdarma, platí pouze pro CoD: Black Ops. http://www.xboxweb.cz/hry/call-of-duty-black-ops/11504-volny-vikend-dvojite-zkusenosti-pro-cod-black-ops.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Fajn, moc jsem ted Black Ops nehrál, teda spíš vůbec ale ted jsem si koupil ten Escalation DLC a ted je double-xp :) Tak bych to mohl dotáhnout aspon do toho 50lvl (mam jen lvl 43, pak už mě to přestalo bavit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 GT - Peeesa Headset - YES SKILLED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StReAd Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Hledám někoho, kdo by si se mnou zahrál zombie, mappacky nemam, takže jen Kino Der Toten nebo Five Přidejte si mě: BraveDruid21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.