Raiton09 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 ahoj lidi myslíte že rozjedu tuto hru když mám flesh asi 1.6 musím na nové hry používat aktivyční dvd myslíte že s tím to nové call of duty rozjedu bez nějakého patchování nebo tak díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David32 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 já mám taky 1.6 a s aktivačním dvd to jde v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maja75 Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Pokud nemáš nejnovější Dashboard tak ti to normálně pojede. Tato hra to nevyžaduje ke spuštění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Raiton09
ahoj lidi myslíte že rozjedu tuto hru když mám flesh asi 1.6 musím na nové hry používat aktivyční dvd myslíte že s tím to nové call of duty rozjedu bez nějakého patchování nebo tak díky za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.