KOLi Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 pls jakej je rozdil mezi FAKE kartou a tou normalni ktera FAKE neni?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 fake karta = pomalá rychlost čtení/zápis...viz topic pro začátečníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOLi Odesláno Srpen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 ja nevim cim to je .. ale kdyz si dam napr. 3hry na kartu tak je bezproblemu hraju. Pak jednu smazu nahraju tam jinou a uz se mi v psp ta nove nahrana neobjevi.. takze karrtu musim kompletne zformatovat ve ctecce a pak v psp a potom to uz funguje normalne .. takhle mi nesly i mp3 a obrazky a psalo to corupper data.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gorel Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 No podla mna to neni ani otazka Fake karty skor mam pocit, ze ta karta je zla. Ci uz je to fake alebo neni. Aspon podla toho co pises. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOLi Odesláno Srpen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 No podla mna to neni ani otazka Fake karty skor mam pocit, ze ta karta je zla. Ci uz je to fake alebo neni.Aspon podla toho co pises. jo no asi mas pravdu ze je na odpis ... je na case koupit jinou... poradite mi ktera by byla dobra a za prijatelnou cenu ?? 4GB minimalni kapacita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 no tak si kup snadisk 4gb..ta vyjde tak na 1700..hlavne nekupuj sony.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenny Suprianni Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 jj...sony 100% vždycky FAKE... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 jj...sony 100% vždycky FAKE...vzdy ne, ale vetsinou... Kdyz koupis SanDisk Ultra II 4 GB, neudelas chybu - maji ho treba v alze ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slayer Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 No nevim, ja jsem si koupil naschvál na porovnání FAKE a klasickou obě 4 GB paměť, obě popsaný stejně, a když jsem zkoušel FAKE, rychlost, za kterou se mi načetla hra (NFS:MW) byla cca 8 sec. A u klasicky karty byla u ty samy hry něco málo nad 7 sec... Takže bych to neporovnával jen podle rychlosti čtení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gunlok Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 No nevim, ja jsem si koupil naschvál na porovnání FAKE a klasickou obě 4 GB paměť, obě popsaný stejně, a když jsem zkoušel FAKE, rychlost, za kterou se mi načetla hra (NFS:MW) byla cca 8 sec. A u klasicky karty byla u ty samy hry něco málo nad 7 sec... Takže bych to neporovnával jen podle rychlosti čtení Ale tady de hlavně o to jakou rychlostí na kartu zapisuješ... U savu to taky nemusí bejt závyslí jen na kartě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 No nevim, ja jsem si koupil naschvál na porovnání FAKE a klasickou obě 4 GB paměť, obě popsaný stejně, a když jsem zkoušel FAKE, rychlost, za kterou se mi načetla hra (NFS:MW) byla cca 8 sec. A u klasicky karty byla u ty samy hry něco málo nad 7 sec... Takže bych to neporovnával jen podle rychlosti čtenítestuje se to dle - treba PSMXtester - bo jak se to jmenuje.. :) zjistis, ze rychlost cteni je uplne stejna jako u noFAKE bo jen o malicko mensi... Kdezto grafek rychlosti zapisu je strasne... Jiste cteni je dulezitejsi, ale urco je rozdil mi zapis 1-2 MB/s bo 5-7 MB/s ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOLi Odesláno Srpen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 vzdy ne, ale vetsinou... Kdyz koupis SanDisk Ultra II 4 GB, neudelas chybu - maji ho treba v alze ;) a kolik tak stoji ... doufam ze ne pres 2 litry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shai_tan Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 sandisk ultra2 4gb jsem koupil na českých počítačích za nějakých 1790kč.. 8) a je fakt výborná, zápis přes čtečku 9,5mb/s, doporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOLi Odesláno Srpen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 tak ja ji asi teda taky zkusim ... kdyz ji tak chvalite :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 a kolik tak stoji ... doufam ze ne pres 2 litry ja jsem ji kupoval za 2 100, ale tak draze jen proto, ze v alze pri placeni kartou mas priplatek :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOLi Odesláno Srpen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 jo aha ... tak to jo ... jo a jeste mam jednu otazku ( nevim jestli mam zalozit novej topic nebo ne tak to pisu sem ) kdyz si davm mp3 do psp tak si to muzu rozdelit do GROUP nebo ne?? ptz kdyz sem tam nahral nekolik interpretu tak se mi to psp seradilo podle ocisleni skladby, takze byly interpreti rozhazeny .. tak se chci zeptat jestli to de nak udelat abych mel kazdyho interpreta zvlast .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KOLi
pls jakej je rozdil mezi FAKE kartou a tou normalni ktera FAKE neni??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts