myschoo Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 Zdravím, hovoril som z vedením a dal som im navrh zriadiť túto sekcia. Bude sa týkať všetkého, čo sa týka XMB úprav: - Ikony - Zvuky - Gamebooty - Pozadia - aj PRX moduly, ktoré upravujú vzhľad (napr. CXMB) Môžete sem dávať aj témy z iných fór (je vhodné ak uvediete autora). Takteiž sem môžete písať aj otázky alebo ak potrebujete pomoc ;) Dúfam, že sa Vám nová sekcia bude páčiť. - myschoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 Konecne si k tomu dokopal Evila alebo Rixa? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 no myslim ze to spravil Rix ;) po par dnoch :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 to je dost ze vas to napadlooooo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Srpen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2007 Hodně slušný nápad :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sony Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 Zdravím potřeboval bych poradid z XMB na 3.52 M33 dostanu celkové menu do PSP ale vždy je to bez obrázku,jsou tam jenom ikony.co dělám špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 ja jsem zatim na tohle lama a chtel bych se zeptat, kdybych chtel treba uvodni obrazovku od majko, obrazek corrupted data od janise, .... tak jak poznam treba tu uvodni obrazovku, jak se jmenuje ten soubor? nechtel byste mi nekdo napsat co je co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 koukni na myschoo.wz.cz ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sony Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 OK díky kouknu na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 koukni na myschoo.wz.cz ;) http://www.myschoo.wz.cz/readarticle.php?article_id=3 kdyz otevru ten muj RCO soubor tak mi to napise "Invalid RCO - you must use a decrypted (2.60 or lower) RCO!!!" mam FW 3.40oe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRa Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 http://www.myschoo.wz.cz/readarticle.php?article_id=3 kdyz otevru ten muj RCO soubor tak mi to napise "Invalid RCO - you must use a decrypted (2.60 or lower) RCO!!!" mam FW 3.40oe otevri rco soubor z dumpu fw 2.50 a melo by to jit ;) ...tady je http://uploaded.to/?id=1pcsur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
draq Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 Tohle je dobrej napad.. jen by se sem nmozna hodilo dat sem tutoriali ohledene XMB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maximus.d Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 mam otazku kdyz chci cokoli nakopirovat do flash0 do module pisemito ze tam je malo mista.mam CF 3.71 M33 a kopiruju tam veci ohledne XMB,a dalsi otazecka misto MODULE mam v psp PODULE????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 musis zapnout zobrazovani skrytych souboru a smaz na rootu ve flashi0 slozku DIC a vejde se to tam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maximus.d Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 a muzu to smazat i kdyz mam 3.71 M33??? kdyz sem mel 3.52 M33 tak sem to tak mel.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 Čus lidičky, pls opravdu nejde dát do xmb další ikonky (např. homebrew, iso, atd.) ? Nebo je něčím nahradit...pls poraďte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maximus.d Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 musis zapnout zobrazovani skrytych souboru a smaz na rootu ve flashi0 slozku DIC a vejde se to tam ;) tak DIC sem smazal.a dal sem tam do PODULE ty slozky, kdyz to zapnu nenabehne mi to nove XMB jen prazdna obrazovka????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 cau myscho mam na tebe dotaz kde sezenu nejaky gamebooty?? predm dikess Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 maximus : nahore kdyz otevres flash0 jako slozku das - Nastroje->Moznosti Slozky->Zobrazeni a tam vsecko odznacis (nic nebude vybrano) dej pouzit a ok a objevi se slozka module Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astaroth Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 Mohl bych nahrat xbm z 3.40oe na 3.52m33? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 z nižšího na vyšší to nejde ! (ikdyž mě šlapalo 3.40 theme na 3.52 ) no radši to nezkoušej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjji Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 Hej prosim vas mam takovej problem jak se do toho psp davaji ty themata stim .prx .rco ..atd??! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chenda Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 Tady mas navod podle kteryho by to melo jit: http://www.console-forum.net/showthread.php?t=13428 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
racooon Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Zdravim, jsem v zahranici a koupil jsem PSP, takze tam mam origo firmware 4.05, jdou na to taky nejak dat tyhle themes pres to XMB???? nebo to musim mit flashnuty to moje PSP. DIky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Zdravim, jsem v zahranici a koupil jsem PSP, takze tam mam origo firmware 4.05, jdou na to taky nejak dat tyhle themes pres to XMB???? nebo to musim mit flashnuty to moje PSP.DIky jen originální PTF témata, když chceš zbytek musis mit flasnute PSP ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.