vrct Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Přišla mi zprava že když budu migrovat že dostanu MS pointy dostanuje a pokud ano kolik prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 myslím že 800MS, ale nevím to jistě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Já dostal MS body (400MS) za to že jsem byl rok členem..... Takže si myslím že tohle bude taky asi 400MS.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Listopad 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 a když přejdu .. tak jak je to stěma debilnima dlc .. mam novej xbox 250gb hd .. stači že ty dlc mam na tom nebo to musim dat pryč ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damian Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Mám prosím dotaz....chci migrovat ale nemůžu se vůbec dostat na xbox.com/migrate půl hodiny mi to nabíha a pak skočí: Přihlásit ke službě Xbox Nápověda Služba Windows Live ID není z tohoto webu dostupná z následujících důvodů: Tento web má zřejmě potíže. Tento web není členem služby Windows Live ID. Můžete provést následující akce: Můžete se přihlásit nebo zapsat z jiných webů a služeb Windows Live ID nebo se o to z tohoto webu pokusit později. Windows Live ID Spolupracuje s weby služeb Windows Live, MSN a Microsoft Passport. Služby účtů | Prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů Nestalo se to někomu ještě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Já jsem za migraci dostal velký kulový! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Já jsem za migraci dostal velký kulový! to jsme minimálně dva :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 minimalne 3! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 K tomu dotazu jak ti to nejde .. musíš přes internet explorer ten to podporuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damian Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Tak proč píšou to s těma body? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KlaunCZ Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Damiano: protože když se koukneš třeba do tématu http://console-forum.net/tema/107688-za-migraci-800-ms-point tak uvidíš že plno lidí body dostalo... ale třeba já teda zas nic =// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 K tomu dotazu jak ti to nejde .. musíš přes internet explorer ten to podporuje Jsem to udelal pres Operu a slo mi to i tak v pohode.. P.S. udelal jsem migraci asi na 4-5 den a stejnak jsem dostal 800 MS, tak ze to nezalezi kdy udelas migraci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 A co nakup Microsoft pointu a Gold uctu? Funguji i ty levne co prodavaji na aukru? nebo musim koupit jen pres obchody kde to stoji 1500 za gold ucet na rok a 1500 za 4000 points... Ma nekdo vyzkousene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Má se smysl registrovat na český live když tam skoro nic není ? Není lepší zůstat u anglického nebo amerického live ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.