Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 Takze se bude hlasovat o nejlepsi / nejoblibenejsiho Admina nebo Moda... nic nemusite psat, jenom hlasovat... ;) - vynechal sem Junior Moderatory, protoze muze bejt jenom 10 odpovedi v hlasovyni, snad mi to prominete... ;) - prosim nerozhodujte podle toho, jak a co uploaduji... ;) 1 misto: 1 points 2 misto: 0 points 3 misto: -1 points na muj ucet ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 kde je možnost ani jeden ? :? :D Rixcz má můj hlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 no ja mam radci spis toho admina ale moderator je taky dobrej kluk no ja nevid no tak jo dam admina NEJ JE DRAGUNOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 kde je možnost ani jeden ? :? :D tak nehlasuj ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 evilstu sem uz dlouho nevidel..takze sem pro rixe..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek5 Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 Dragunov je......NAJJJJJJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 jo zapomel sem hlasovani se uzavira 19. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 myschoo mas moj hlas ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 Rix más muj hlas a výš za co :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 Nejlepsi praci dela myschoo s TheBandit. Hodim si minci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 Muj hlas dostane myschoo.... Uploadnul mi Papa roach...:D Diky myschoo....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 Muj hlas dostane myschoo.... Uploadnul mi Papa roach...:DDiky myschoo....... - prosim nerozhodujte podle toho, jak a co uploaduji... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 no tak ten papa roach som pocuval 10 dni vkuse !! na dovolenke :D edit. termix, upload je urcity typ prace pre toto forum tak neviem zas co melies Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 - prosim nerozhodujte podle toho, jak a co uploaduji... :/Muj hlas nezalezi jenom na tomhle......... Je to blby, kdyz nemuzu dat hlasy vice adminum/modum......Ale myschoo boduje....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 Asi Teken :) Protoze i pres to ze me obcas sere (vyhraval v shoutu:D ) Tak je ochotnej i poradit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 nemám rád moderátory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 rix ma moj hlas..nvm preco ale nvm..proste je naj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 Dal som hlas myschoo lebo ked ho potrebujem je tu a mimo toho ma podobne konicky DEV :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 Myslim ze kazdy kto je na tomto fore, by mal dat hlas Rixczovi... bez neho by ani nebolo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 pro mě shadow wizard jasně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 nemám rád moderátory ani mě????bůůůůůůůůůů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 Tekken nebyl v ankete, tak dalsi na rade je rixcz :) to je snad jedina osoba zde na foru, ktera rozumi behu stranek, celkove php apod ;) ... nebo alespon u jeho jedineho jsem to zpozoroval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 kdyby si termixi byl v te ankete tak bych hlasoval pro tebe :) protoze ses muj oblibeny jogurt :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 pro mě taky Shadow wizard:) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 všichni admini a modi tu sou v pohodě, ale hlas může bejt jen jeden, takže sem ho dal dragunovovi, protože poslouchá death metal:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.