f-007 Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 rixcz ma muj hlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 me tu nevadi nigdo ale jasne nejlepsi je evista a to proto ze toho dela nejvice pro forum i kdyz to neni jeho forum a je to spravnej ps3 paran Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 nejlepší mod byl murphy........pamatujete si ještě na něho?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 myschoo ma moj hlas lebo uz vela krat mi pomohol ked som bol v nudzi MYSCHOOO ides! :D EDIT: vdaka mojmu hlasu mas tak isto ako Rixcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 jj murphy a jeho wormsi avaar si pamatuju byl good stary dobry casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 nejlepší mod byl murphy........pamatujete si ještě na něho?? tak toho si pamatam :) stale ma otravoval s CODE a ja som nechapal preco to po mne chce :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Srpen 13, 2007 Administrators Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 nejlepší mod byl murphy........pamatujete si ještě na něho?? jasne ze pamatuju, murphy byl dobrej, ale co treba takovej gemi :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 Dávám TheBandit, llibí se mi :) jinak oldscholl mods 4ever :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 ja davam shadowovi :) mam moc rad jeho filmy a serialy a pride mi vpohode :) skoda ze nemuzu davat dva hlasy,pac bych dal asi jeste myschooovi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 tak toho si pamatam :) stale ma otravoval s CODE a ja som nechapal preco to po mne chce :cheesygrin:jojo nadával mi kvůli CODE a já nevěděl co to je:)jasne ze pamatuju, murphy byl dobrej, ale co treba takovej gemi :idea: gemi byl asi nejlepší....měl úžasnej sloh a četl jsem všechny jeho příspěvky......dokázal každýho vyřídit......a dopisoval si s Fatyfovo mámou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 hehe kauza Faty :D to bolo nieco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 hehe kauza Faty :D to bolo nieco byl jsem mrtvej tou kauzou a s gemim jsme se bavili jako nikdy.......na to se nedá zapomenout.........přeposílával mi všechnu korespondenci s paní Fatrlovou.......větší dement než Fatyf už byl snad jen Painkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Srpen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 kdyby si termixi byl v te ankete tak bych hlasoval pro tebe :) protoze ses muj oblibeny jogurt :) termix není jogurt ale tvarohový dezert s dlouhou tradicí, který se vyrábí z tvarohu, smetany, škrobu, ovoce a vanilky, nebo kakaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Srpen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 Rixcz........... a co anketa ,,nejhorší moderátor/admin" ?? :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 ta vznikla opakom tejto ankety..,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Srpen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 Je tady dost lidi co by si zaslouzilo hlas, ale davam Evilstovi.....hodne mi pomohl v mych zacatcich.....diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 Rixcz...........a co anketa ,,nejhorší moderátor/admin" ?? :twisted: a co kdyby hlasovali moderátoři o nejhoršího člena?????? pár kandidátů by se našlo.....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 a co kdyby hlasovali moderátoři o nejhoršího člena??????pár kandidátů by se našlo.....:) jj, klidne will, ty si z Brna ne? proc nechodis na srazy? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 jj, klidne will, ty si z Brna ne? proc nechodis na srazy? :D zaplaťpánbů že z Brna nejsem:) jsem z Č. Krumlova........to mám kousek z ruky.......a taky bych tam vypadal jak váš fotr....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 trochu ot ale v ČK som bol 2x... pekne mesto! tam je aj to otacacie divadlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2007 takze slavnosti vyhlaseni.. gratuluji: 1,Rixovy posilam 1 point 2,shadow.wizard neposilam nic 3,myschoo ktery mi 1 points dluzi!!! a jeste nejaka ta rec k narlizovi, ktery nedostal ani hlas :dozey: taky gratuluju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2007 1 point poslany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelv Odesláno Prosinec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2007 1bod pro TEKENa ___________________________________________________________________ doprkýnka jestli jsem tady něco prošvihl............ tak jsem pěkná lama.... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Prosinec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2007 sakra, ani sem nestihl hlasovat :D urcite bych hlasoval pro Shadowa, rixe, evilstu, myschooa, Dragunova, TheBandita, bobo a narliza hmmm hlasovat jen pro jednoho? NAS**T , tak to bych stejne nehlasoval :P will by hlas stejne nedostal :P dal mi 2 upominky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 šlo jenom o rychlost :) kdyby to četl třeba myschoo, dal by upomínku myschoo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.