buddyfriend Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 kdyby to nejakej mod obnovil tenhle topic, mohlo by se udelat new hlasovani, ptze to hodne lidi prosvihlo a neni tam treba tekken a novi junior modi...kdyz vynecham to ze thebandit uz moderator neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelv Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 JSEM pro obnovení hlasování!!!! Hodně lidí toto propáslo ani o tom nevědělo, a docela mě to mrzí.... úúúúúúú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 určitě bych si to dal znova a spíše bych je psal třeba od 1 do 10 místo podle mého mínění jelikož bych nechtěl dát jen jeden hlas protože všichni odvádějí supr práci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 já je mám rád všechny,a nikdo z nich mi nevadí,ale nejvíc se mi líbí názory s.w ,Dragunova,Myschooa.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 Najviac momentalne robi pre forum tekken... vsetka cest... "moje obdobie" bolo 07/2006 - 07/2007 ... teraz nato neni cas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 nejlepsi je myschoo!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 moderátoři : teď bude nejoblíbenější ten, kdo obnoví tenhle topic :D !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 Nejlepší mod je ted tekken ......ten je snad na foru 12 hodin denně....good job Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.