Lokhy Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 :D v jp nvm ale tak dík a neznáš podobnou hru ňakou taky tak ....... ale ne huntera...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 uz to vyslo oficielne v eng? A jakej je rozdil mezi God Eater a God Eater Burst? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arrahota Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 rozdíl by měl být ten jak píšou na různých fórech, že v GOD EATER je story pouze do rank 6 a v GOD EATER BURST do rank 10 "Storyline gets extended in Burst. Story missions only go up to Rank 6, while Burst goes up to Rank 10" jinak God Eater Burst je ke stažení na czshare. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Březen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Lež s tim příběhem je to pravda ale neni to jedinej rozdíl těch rozdílů je stovky ... hlavně je tu spoustu nových bossů zbraní, skillů, možností ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 mno a s eng verzi je to jak? je jenom Jap s patchem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Nedávno vyšla už full eng verze, takže žádný pache nejsou potřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Březen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Ta eng verze je na pytel potřeboval bych do ní jap patche na vyrábění munice :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Tak to to stále nikdo nehraje? Vždyť je to tak bezva RPG dokonce je už i USA a EU verze -.- zas jsem začal. V God Eater jsem Rank10 a v God Eater Burst 8 nechce se někdo připojit klidně vám poradim když bude potřeba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DemiGodZ1468626406 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Doporucuji !! Hraju ji take a moc se mi libi ... I Final fantasy crisis core neni spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myth Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Čabas stáhl sem si EUR verzi a když jí chci spustit tak mi to píše Error 80020148. Mám 5.03 Prometheus ví někdo co s tím?) EDIT: Update na 6.20 vše vyřešil :) sem zvědavej jaký to bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 DemigodZ souhlas ff7 jsem taky hrál a je to dobrá hra. Myth hodně štěstí kdybys potřeboval poradit napiš. I kdyby ne občas písni jak se daří :) Já jsem rank 8 a používam hlavně short swordy :D btw. demigodZ ty taky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danuj94 Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 rad bych se vloži už jsem ve 4 kapitole tu letajicí ženskou bylo těžky zabít až na 4 pokus jak si daleko dnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.