SEMRY Odesláno Srpen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 Používám BSplayer s CCCP codec pakem. Pokusím se to video převest do jiného formátu (časem) ale zkus tohle mělo by to pomoci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
draq Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 diky skusim to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 Já kupoval kryty tady: http://www.playcentrum.cz/default.asp?sk1=PSP&menu=363 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
draq Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 prevedl bys nekdy v bliyke budoucnosti to video nebo ho dat na youtobe diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Září 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Problém je v tom že instruktážní video je ve fvl formátu což někdo nemůže spustit. Mám ted uplně odřízlý upload takž bych byl rád kdyby to někdo stáhnul a převedl do avi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
draq Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 V jakym programu se to prevede do avi?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Září 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 Nemám ponětí měl jsem sice jeden konvertor ale zůstal tam vodotisk:? Stějně to nemůžu upnout, mám upload 3kb/S a padá. Ujme se toho někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 uz jdu na to EDIT: http://czshare.com/download_file.php?id=97916&file=video.avi na edisk se to neveslo a o jinym neomezenym share serveru nez je edsik a czsheare nevim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Září 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 Z Czsharu nic nestáhnu, chtěl bych to raději na rapid tam, to má každej doma hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 Z Czsharu nic nestáhnu, chtěl bych to raději na rapid tam, to má každej doma hned.kazdej nema doma premium na rapidu..a kdybych to dal na rapida, kazdej by si stezoval, ze to nemuze stahnout pac ma po limitu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Září 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 Může to prosím někdo z czshare stáhnout a upnout na rapid? Nejde mit o stáhnout (nějaká chyba RAID) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 Může to prosím někdo z czshare stáhnout a upnout na rapid? Nejde mit o stáhnout (nějaká chyba RAID) Taky mám takovou chybu :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 To FLV z rapidu de uplně i bez kodeků přehrát v programu FLVPlayer!Jo a ten návod je jednoduchej rozeberte celý PSP do posledního šrobku a drátu a je to hotvý :-DTo snad můžou zvládnout jen dva lidi na forku :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muhaha Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 škoda,že nejde nikde sehnat ten zelenej kryt od Farmer , kompletní.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikeMcK Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 jj ale s timhle rozebranim uz si tam muzes treba napajet LED diody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 ORIGINAL STRIBRNY PSP predni kryt od Sony za 799 Kč (vyderaci) a kde se da koupit?ale komplet i se zadnim...:wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 :D no do prdele :D:D:D. tu montáž si asi rozmyslím..super návod...no psp už mám dlouho po záruce takže není problém ale mám strašný strach že tam něco zapomenu a ještě skazím :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 ORIGINAL STRIBRNY PSP predni kryt od Sony za 799 Kč (vyderaci)a kde se da koupit?ale komplet i se zadnim...:wohow: Tady ho máš komplet ale neni to moc levné. sensei:Neměj s toho obavy pokud budeš postupovat podle návodu tak nic nezmaříš.Maximálně tam můžeš špatně spojit kontakty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muhaha Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 Tady ho máš komplet ale neni to moc levné. KDE?:idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 KDE?:idea: Promiň já tam zapomněl hodit odkaz tady: http://www.playcentrum.cz/kompletni-kryt-silver-psp-457201.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 Ja jsem si pred chvili objednal ten Apple Green :-) protoze moje PSP Ceramic White po padu vypadalo dost otresne :-( Tak uvidim jaky bude vysledek :-) prinejhorsim objednam original Ceramic White,ale snad to bude OK,nehodlam do PSP rvat dalsi litr skoro :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max_007 Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 ten medeni alebo chromovy to je prava med alebo chrom alebo len nastrek ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 ten medeni alebo chromovy to je prava med alebo chrom alebo len nastrek ? Já měl tem chrom a byla tojen nanesená vrstva na plastu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James_p Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Hosi nestalo se vam nekomu,ze by nesel sundat tek kovovej ramecek na LCD?leva pulka by sla fpoho,ale pravy se nechce,pripada mi,jako by ho neco drzelo(tam kde je to oznaceny cervene a tam kde je to oznaceny modre mi to pripada jako prilepeny:/ jinak sry hosi,ze sem pouzil vas obrazek;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack009 Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 Asi se do toho taky pustim:). Ale ty obrazky vypadaj fakt strasne docela se bojim ze to pak neslozim zpet:bash:.No uvidíme:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts