Jack009 Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 A nevíte kde sehnat ten pruhlednej kryt na Slimko?:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 tady ho mas na slimko a kvalita bude zarucena kdyz je to coolmods http://www.coolmods.co.uk/catalog/product_info.php?products_id=194 EDIT ted je budu prodavat za 600 kus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 zajimavě udělanej návod pls NEPOUŽÍVEJTE UKOZTO NA UKLADANI OBRAZKU nejdou zdetajlizovat pokud nemas accond coz nema 99,99% lidi na teto planetě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 zajimavě udělanej návod pls NEPOUŽÍVEJTE UKOZTO NA UKLADANI OBRAZKU nejdou zdetajlizovat pokud nemas accond coz nema 99,99% lidi na teto planetějj moje rec nejlepsi je upnout obrazky tady na forum ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Květen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 Obrázky se pokusím nehrát jinam, vydrželi tam dost dlouho ale ukažto se ted nějak pokazilo. :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baziii Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 S neskrývanou radostí a pýchou nadmutou hrudí se musím s vámi podělit o novinu. Podařilo se mi díky tomuto topicu a hlavně dobrým lidem, kteří do něj příspívali v čele se SEMRYm úspěšně vyměnit svůj kompletní stříbrný kryt za kryt bílý jak padlý sníh 8) Několikrát jsem u toho propadl záchvatu paniky a po téměř 4 hodinové adrenalinové demontáži a následné montáži se dostavil nemilý výsledek - psp nešlo zapnout :blink: Už jsem se pomalu poohlížel po nějakém jiném psp, ale druhý den znovu sebral odvahu, znovu pohnul s přítomnou kabeláží a ono se to rozjelo :) Video moc pomohlo, i když je v něm teda FAT a ne SLIM, ale jako opora moc užitečné. Vřelé díky + posílám skromné bakšišné zakladateli topicu :thx: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Září 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 Děkuji, děkuji, v nejbližší době snad reupnu fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baziii Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 Jo, ty fotky by se hodily pro začátečníky. Taky je možná vůbec vhodné si během odnímání jednotlivých částí a šroubků sem tam, máte-li tu možnost (a věřím, že máte), sami vyfotit momentální stav PSP. Aspoň mě to pomohlo při prvním rozebrání, když jsem mohl sledovat na monitoru obrázek "jak-to-má-teď-vypadat" a vyhnul jsem se takovému ..."sakra, co tam asi tak patří". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boc1i Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Ahoj slozil jsem PSP a nesviti mi podsviceni displeje.Nemam potuchu cim to bude, ale kontaktem to neni ten jsem zkousel aspon 100*? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Září 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Hmm někde nebude kontakt nebo si na něco zapoměl, od podsvícení je ten malý ocásek pokud si dobře pamatuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baziii Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Semry má patrně na mysli jeden z těchto dvou ocásku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boc1i Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 no jasny ty jsem kotroloval 100* jedine za by se stalo neco primo s tema konektorama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baziii Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Rád bych ti pomohl. Už jen pro to, že je to jen pár dní, co jsem překrytovával. Fotil jsem to během šroubování sem tam, ale ty evidentně víš, co kam patří. Napadá mě, že se asi ten kabel fakt poškodil... Zasunuté je tam asi máš až nadoraz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boc1i Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 Kabelem Od Displeje To Taky Nebude Zkousel Jsem Jsem Ten Display Na Jinem Psp A Sel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smir3k Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 zdravim borci,ke koupi noveho krytu sem se nedostal,jen k poladeni toho stareho,stribro z toho piskuju na barvu plastu a pak bezbarvy bo nejaky barevny lak,kryt baterky mam za sebou,jenze.....nevim jak oddelit ten port co vede od mechaniky k zakladni desce abych to mohl vyjmout cely ven,to video neprehraju a na czshare to nemaka,prosim help Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 To chce to video, jestli se k tomu dostanu tak na tom zapracuju ale co si tak mlhavě vybavuju tak problém je v tom že se musí vyndat i ty dvířka mechaniky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smir3k Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 v pořádku je tam jinej port,nasel jsem videiko jine a uz mam po pracicce,celkem zdarile,uz mam ze silver white Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brabbit Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Super návod , až na to že mam slimáka. Mohl by prosim vás někdo udělat návod na předělávku krytu psp Slim ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brabbit Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 Potřebuji rychlou pomoc - nevím kam dít na PSP Slim tenhle plech ... http://obrazok.eu/files/kb8tydvy1gr32bhz3o7b.jpg http://obrazok.eu/files/teucpnrpgi2w1n2bs8wj.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Listopad 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Fotky už zase jedou, co se týče slimu nevím, nerozebíral jsem ho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Listopad 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Přidáno video pro PSP slim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J Denzel Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Hle mohl by mi nekdo prodat nebo sehnat pruhlednej kryt na PSP ? piste pls pm. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viki Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 Čau.... Chtěl bych se zeptat neprodává tu někdo nějáký klidně značně odřený zadní kryt na PSP Slim? Kdyžtak pište na ViktorK2@seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suslikus Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 Mohl by jsi to video znovu upnout n czschare ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viki Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 Tady je dobrej návod jak rozebrat PSP: Jo a ještě bych se chtěl zeptat neprodává tu někdo nějáký klidně značně odřený zadní kryt na PSP Slim? Kdyžtak pište na ViktorK2@seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts